też bym prosiła na @ w sygnaturze.![]()
też bym prosiła na @ w sygnaturze.![]()
Dzięki. Fajne, ale ja bym chyba wolała żeby było wyjaśnione też co to PUL, skoro taka nazwa została użyta i w tej samej kolumnie napisałabym opcjonalnie o papierku na kupkę, który spuszcza się w toalecie wraz z zawartością. Moze zdjęcia wszystkich typów pieluch dałyby sklepy wymienione w ulotce. W końcu to reklama dla nich.
Podobałoby mi się porównanie w tabelce kosztów i w drugiej tabelce coś takiego jak jednorazówka odparza, wielorazówka nie, jednorazówka ma chemię, wielorazówka nie, jednorazówka wygląda zawsze tak samo, wielorazówka jest kolorowa. Ale może to tylko ja lubię tabelki![]()
Jak skończycie pisać (ja się nie włączam, bo się nie znam), to mogę zredagować treść![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Chodzimy z synkiem do małej przychodni, gdzie jest jedna pediatra i była zachwycona dziś pieluszkami wielo. Myślę, że nie byłoby problemów z zostawieniem ulotek.
wysłałam pw z adresem.
To prawda, co pisze jul-kaa- ludzie nie wierzą, że są tańsze, nawet mój M. nie bardzo wierzy![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Mi też się jednak wydaje, że koszty się porównuje. Słyszałam już, że jak robię pranie dodatkowo to na pewno się nie opłaca. Koszty powinny być też realne: zużycie na 60-90 stopni (tu z reguły pralki ładnie ciągną) + dodatkowe płukania, a jak na 40 to koszt środka antybakteryjnego.
Przydałyby się zdjęcia - przecież kieszonki pul we wzorki są takie piękne.
Samo zdrowie i ekologia do wielu nie przemówi.
Może coś jeszcze, że polar działa, że nie czuć wilgoci i że można wybrać czy dziecko ma czuć (żeby sygnalizować) czy nie.
Forma mi się podoba, bardzo czytelna jest.
PULa się wyjaśni (albo jakiś zamiennik słowny wstawi, podumam)
Tabela fajna zrecz, ale swojej nie zrobię, musiałabym mieć "gotowca" i jeszcze jakieś źródło wyliczeń chyba?
I te linki mnie dręczą, gdzie jest w sieci o pieluchach ale tak "niesklepowo"?
Żeby było gdzie zacząć szukanie a nie od razu "a no wiedziałem, że to ulotka reklamowa..."
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl