ja tez poprosze: blabla0@wp.pl
ja tez poprosze: blabla0@wp.pl
o ja tez prozze!!!
marta.milon@gmail.com
DZIEKUJE!
Dobra, przeczytałąm i zaraz tak na gorąco pierwsze wrażenia.
Ogólnie super. Krótko, zwięźle i na temat. Więcej informacji nie jest tam potrzebnych.
Z uwag:
Śliczne, praktyczne, no i zdrowe!
ja bym wyrzuciła "no".
Pierwsze skojarzenie, jakie Ci się nasunęło na widok tej ulotki, to zapewne znana z dzieciństwa tetra i myśl – o nie! nie będę się męczyć z praniem, prasowaniem, gotowaniem, moczeniem, suszeniem, kupię pieluchy jednorazowe i po problemie?
Wielka litera, kropka zmiast przecinka, bez znaku zapytania
W akapicie "Jak dbać...?"
- niepotrzebnie o papierku, nie będzie wiadomo o co chodzi
- zamiast "nie trzeba ich moczyć", może lepiej napisać "nie należy"
- lepiej też nie pisać o proszku antybakteryjnym, to może odstraszyć
- koniecznie dopisać o tym, żeby używać 1/3 albo 1/2 dawki proszku
W rodzajach pieluch dobrze byłoby wspomnieć, że warstwa nieprzemakalna, to nie żadna ceratka, tylko specjalny, nowoczesny, oddychający materiał.
Z moich uwag to wszystko. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz.
PS. Konopi chyba z jednym i na końcu.
A dostałaś wersję z dwoma? To piękny przykład, że jednak nie panuję nad wszystkimi wersjami swoimi i "cudzymi"Wszak sama się o uwagi napraszałam - to się nie pogniewam (chyba
)
Bardzo dziękuję za wszelkie opinie, ale przyznam, że wiele z nich jest sprzecznych typu "koniecznie napisz że..." albo "absolutnie nie pisz..." także trzeba będzie jakiś kompromis wypracować, edytować i zmieniać na swoje potrzeby można sobie do woli (chyba że ktoś zechce na tym zarobić - to się nie zgadzam bez procenta nawet skromnego) także jak komuś coś nie pasi to delete i po sprawie
Kropki, kreski, justowanie, literówki itd będą czyszczone, tak samo jak czcionka, kolumny, marginesy itepe. W sumie powinna być najpierw wersja po jakiejś ludzkiej korekcie a potem opinie ale urodziło się to dziecko w trakcie poczęcia że tak powiem, to swoje w inkubatorze poleżeć musi
To jutro się tym wszystkim zajmę (chyba...)
![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
też bym prosiła na @ w sygnaturze.![]()
Dzięki. Fajne, ale ja bym chyba wolała żeby było wyjaśnione też co to PUL, skoro taka nazwa została użyta i w tej samej kolumnie napisałabym opcjonalnie o papierku na kupkę, który spuszcza się w toalecie wraz z zawartością. Moze zdjęcia wszystkich typów pieluch dałyby sklepy wymienione w ulotce. W końcu to reklama dla nich.
Podobałoby mi się porównanie w tabelce kosztów i w drugiej tabelce coś takiego jak jednorazówka odparza, wielorazówka nie, jednorazówka ma chemię, wielorazówka nie, jednorazówka wygląda zawsze tak samo, wielorazówka jest kolorowa. Ale może to tylko ja lubię tabelki![]()
Jak skończycie pisać (ja się nie włączam, bo się nie znam), to mogę zredagować treść![]()