Pokaż wyniki od 1 do 20 z 121

Wątek: Ulotki propagujące pieluszki wielorazowe - kto chętny do recenzowania proszę o adres @ na PW

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Dziękuję dziękuję, i pomyśleć że chciałam od kogoś ulotkę wydębić i proszę, kazał pan musiał sam

No i widać kto nie czytał całego wątku

Grafika i kolory będą jak ustalimy treść, oczywista można zgłaszać już propozycje graficzne i kolorystyczne...

Może ktoś chce swoją fotę szczęśliwego dziecia w pieluszce podarować do celów propagandowych?

Na pewno fotki poglądowe pieluch, myślałam o takim zdjęciu rozłożonej pieluszki z opisem ze strzałkami otulacz, papierek, wkład chłonny etc...

Dobra kobity, ja na weekend wybywam, od poniedziałku (no może wtorku) coś podłubię i może uściślę i podkreślę jak na to wpadnę i zaczniemy cudować z grafiką...

A i jeszcze - grubsze opracowanie to sza jakieś robi, na pewno też się chętnie podzieli jak skończy
    Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 27-05-2010 o 21:54
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

co do tej tetry to też się zgadzam - na ulotce nie powinna być propagowana, bo właśnie ludziom się źle kojarzy, trzeba podkreślić, że wielo to nowoczesne pieluchy wielorazowe, jak juz pisałyście kto zeczce to dojrzeje i do tetry - ja osobiście uwielbiam tetrę ale jak mi na szkole rodzenia wyjechali, że tetra lepsza i zdrowsza to się w głowę pukałam i powtarzałam mantrę, że wolę spędzić czas z dzieckiem zamiast stać przy pieluchach...

jak bym jedynie w ulotce zmieniła zdanie o praniu z ubraniami z 'pierzemy z naszymi lub dzieciowymi' na 'możemy prać z naszymi lub dzieciowymi', bo nie każdy jednak uzna to za normalne, żeby pieluchy prać z ubraniami i może to trochę odstraszyć, przynajmniej takie jest moje zdanie - ja jednak pieluchy wolę prać oddzielnie

no i koniecznie zdjęcia, nazwy nic a nic nie mówią komuś kto jest świeży w temacie

generalnie dobra robota

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

poproszę na ankamk@o2.pl

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

poproszę na mamamaria3@gazeta.pl

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

i ja na: a.buchmiet@gmail.com dziękuje

Chustomanka Awatar ewaruszki
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

ja też poproszę bardzo

maila podałam w privie
    Ostatnio edytowane przez ewaruszki ; 02-06-2010 o 21:03

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

dziewczęta wyślę jak dziecia uśpię i się na swojego kompa przesiądę, a maile można na PW mi wysyłać, ponoć jakieś maszyny spamujące atakują jak się maila upubliczni
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Uprawnienia umieszczania postów