Pokaż wyniki od 1 do 20 z 121

Wątek: Ulotki propagujące pieluszki wielorazowe - kto chętny do recenzowania proszę o adres @ na PW

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Bodzia_30
    Miejscowość
    Opole/Pogórze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    O samej tetrze bym wątków pochwalnych nie wznosiła (bo poza wszystkim to osobiście nie znoszę tetry ) ale podkreślić zalety, wyliczyć koszty, porównać dobitniej ze szkodliwością i "chemicznością" pampków - jak najbardziej...

Też jej za bardzo nie lubię, bo z każdym praniem cieńsza, niedługo pajęczynka zostanie. Ale niektórzy mają do niej sentyment.
    I podpinam sie do koleżanki - jakieś zdjęcia czy też obrazki by się przydały i kolorki oczywiście.

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

są tetry co nie robią się cieńsze
    jestem świeżo po ulotce.
    brakuje mi zdjęć na zachętę wypasionych pieluszek-najlepiej ze dwa kolorowych kieszonek (chłopięca i dziewczęca) i jedno słodkiego dziecka co mu spod kiecki tęcza wylata albo jak na zdjęciach reklamowych cushie tushies.
    i tyle braków
    dorywając u pediatry taką ulotkę ze zdjęciami (dziecię na okładce),na pewno bym wzięła ją do domu,żeby sobie w necie powęszyć.oczyma wyobraźni widziałabym swoje dziewczyny w takich kolorowych pieluchach i stuprocentowo bym się zainteresowała.
    dla mnie ta ulotka jaka jest w treści,jest w sam raz na zachętę.dokładanie treści i szczegółów jest tylko komplikowaniem.wystarczy mi wiedza z ulotki,że następne dziecko dziedziczy i to ekologiczne.łopatologia działa.
    dla mnie ulotka idealna.
    oczywiście można stworzyć też szerszą w treści ulotkę ale uważam,że tylko dodatkowo,np do szpitali i jako cieniutką książeczkę.

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Żeby za duzo nie powtarzać - brakuje na pewno świetnego zdjęcia, obrazków, kolorów, no ale to wymaga czasu i pracy, wiadomo.
    Tresć jak dla mnie tez wystarczająca, z jednym malym podkresleniem - dlaczego pieluchy wielorazowe dodałabym jeszcze jedna kropkę o tym, ze nie zawierają ton szkodliwych chemikaliów - był niedawno fajny wątek o tych paskudztwach w jednorazowkach. Przyznaję, że to najbardziej dziala na moją wobraznię - te trudne nazwy, sam fakt, ze sa w pieluszkach i co moga zrobić - i jak mi się czasem nie chce prać ostatnio, bo słabo schnie, to jak sobie przypomnę co jest w pampkach od razu zabieram się do roboty
    Dobra robota!
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Dziękuję dziękuję, i pomyśleć że chciałam od kogoś ulotkę wydębić i proszę, kazał pan musiał sam

No i widać kto nie czytał całego wątku

Grafika i kolory będą jak ustalimy treść, oczywista można zgłaszać już propozycje graficzne i kolorystyczne...

Może ktoś chce swoją fotę szczęśliwego dziecia w pieluszce podarować do celów propagandowych?

Na pewno fotki poglądowe pieluch, myślałam o takim zdjęciu rozłożonej pieluszki z opisem ze strzałkami otulacz, papierek, wkład chłonny etc...

Dobra kobity, ja na weekend wybywam, od poniedziałku (no może wtorku) coś podłubię i może uściślę i podkreślę jak na to wpadnę i zaczniemy cudować z grafiką...

A i jeszcze - grubsze opracowanie to sza jakieś robi, na pewno też się chętnie podzieli jak skończy
    Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 27-05-2010 o 21:54
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

co do tej tetry to też się zgadzam - na ulotce nie powinna być propagowana, bo właśnie ludziom się źle kojarzy, trzeba podkreślić, że wielo to nowoczesne pieluchy wielorazowe, jak juz pisałyście kto zeczce to dojrzeje i do tetry - ja osobiście uwielbiam tetrę ale jak mi na szkole rodzenia wyjechali, że tetra lepsza i zdrowsza to się w głowę pukałam i powtarzałam mantrę, że wolę spędzić czas z dzieckiem zamiast stać przy pieluchach...

jak bym jedynie w ulotce zmieniła zdanie o praniu z ubraniami z 'pierzemy z naszymi lub dzieciowymi' na 'możemy prać z naszymi lub dzieciowymi', bo nie każdy jednak uzna to za normalne, żeby pieluchy prać z ubraniami i może to trochę odstraszyć, przynajmniej takie jest moje zdanie - ja jednak pieluchy wolę prać oddzielnie

no i koniecznie zdjęcia, nazwy nic a nic nie mówią komuś kto jest świeży w temacie

generalnie dobra robota

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

poproszę na ankamk@o2.pl

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

poproszę na mamamaria3@gazeta.pl

Uprawnienia umieszczania postów