"konopi" ma byc przez jedno "i" Jeśli potrzeba coś poprawić, to służę, jakem polonistkaKiedy będzie można ulotkę sobie wydrukować i rozpowszechnić? Nie widziałam jej jeszcze, ale na pewno bym dodała że są takie, które obsługuje się tak jak jednorazowe, czyli że trzymają wilgoć ileś godzin, zakłada się je tak jak jednorazowe na rzep a wieszanie prania zajmuję tyle co podejście do markett czy do odpowiedniej półki w nim by kupić jednorazowe. Mnie do pieluch zachęciło to że nie muszę ich zmieniać za każdym razem np w nocy gdy dziecko się Załatwi. No i trzeba by napisać o papieskach i owej że z lupą też nie ma problemu

Kiedy będzie można ulotkę sobie wydrukować i rozpowszechnić? Nie widziałam jej jeszcze, ale na pewno bym dodała że są takie, które obsługuje się tak jak jednorazowe, czyli że trzymają wilgoć ileś godzin, zakłada się je tak jak jednorazowe na rzep a wieszanie prania zajmuję tyle co podejście do markett czy do odpowiedniej półki w nim by kupić jednorazowe. Mnie do pieluch zachęciło to że nie muszę ich zmieniać za każdym razem np w nocy gdy dziecko się Załatwi. No i trzeba by napisać o papieskach i owej że z lupą też nie ma problemu
Odpowiedz z cytatem