-
Chustomanka
Właśnie też myśłałam o tym formacie.
I że ja także miała mętlik w głowie jak zaczynałam się wczytywać w temat, chociaż w ciąży miałam nieporównywalnie więcej czasu na dokształcanie się niż teraz...
I że najważniejsze chyba jednak byłyby warsztaty? Gdzie doświadczone mamy opiwiedzą, pokażą, i co najważniejsze - odpowiedzą na pytania?
Fajnie byloby na tej ulotce od razu kierować zainteresowanych do dalszego etapu...
U nas w Łodzi dziewczyny opowiadają o wielo w szkole rodzenia...
Taka jakaś akcja na większą skalę mi się zamarzyla dzisiaj
-
Chusteryczka
Nie wiem jak ulotka powinna wygladac graficznie i jakie miec haslo reklamowe- nie znam sie na tym
Natomiast powinny sie tam znalesc informacje o WYGODZIE stosowania wielo, jak wszyscy wiemy pierwsze skojarzenie z wielo to tetra i zasikane spiochy, oraz zdjecie ładniej kieszonki czy AIO, bez mieszania z otulaczami, formowankami czy skladankami.
Zeby przekonac osoby co o wielo nie wiedza nic- potrzebne jest porownanie wielo z pampkiem, ze wyglada i zaklada sie tak samo, jedyna roznica to ze wielo sie pierze a pampka wyrzuca. Dodatkowo umiescic linki do kilku slkepow czy forow, zeby mozna bylo doczytac na temat. No i oczywiscie naspisac o zaletach uzywania wielo.
Czyli: nie komplikowac bo nieprzekonani odrzuca od razu i pokazac ladne zdjecia ladnych pieluch.
-
Chusteryczka
A i wazne- pieluchy dzielimy na wielorazowe i jednorazowe, a nie pampki czy pampersy tak w razie czego zeby sie zaden prawnik nie doczepil
Uprawnienia umieszczania postów