Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 80 z 121

Wątek: Ulotki propagujące pieluszki wielorazowe - kto chętny do recenzowania proszę o adres @ na PW

dokebu
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    Się wytłumaczyłam mailowo (mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone) Poszła
    Wybaczone wybaczone, ulotka fajna, tylko mi brakuje jednak obrazków, jestem wzrokowcem, podobno większość ludzi to wzrokowce Wg mnie najlepiej zadziałały by proste obrazeczki do konkretnych rodzajów pieluszek, tak łopatologicznie może coś z humorkiem... żeby lepiej do głowy weszły!

Chustofanka Awatar Bodzia_30
    Miejscowość
    Opole/Pogórze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    O samej tetrze bym wątków pochwalnych nie wznosiła (bo poza wszystkim to osobiście nie znoszę tetry ) ale podkreślić zalety, wyliczyć koszty, porównać dobitniej ze szkodliwością i "chemicznością" pampków - jak najbardziej...

Też jej za bardzo nie lubię, bo z każdym praniem cieńsza, niedługo pajęczynka zostanie. Ale niektórzy mają do niej sentyment.
    I podpinam sie do koleżanki - jakieś zdjęcia czy też obrazki by się przydały i kolorki oczywiście.

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

są tetry co nie robią się cieńsze
    jestem świeżo po ulotce.
    brakuje mi zdjęć na zachętę wypasionych pieluszek-najlepiej ze dwa kolorowych kieszonek (chłopięca i dziewczęca) i jedno słodkiego dziecka co mu spod kiecki tęcza wylata albo jak na zdjęciach reklamowych cushie tushies.
    i tyle braków
    dorywając u pediatry taką ulotkę ze zdjęciami (dziecię na okładce),na pewno bym wzięła ją do domu,żeby sobie w necie powęszyć.oczyma wyobraźni widziałabym swoje dziewczyny w takich kolorowych pieluchach i stuprocentowo bym się zainteresowała.
    dla mnie ta ulotka jaka jest w treści,jest w sam raz na zachętę.dokładanie treści i szczegółów jest tylko komplikowaniem.wystarczy mi wiedza z ulotki,że następne dziecko dziedziczy i to ekologiczne.łopatologia działa.
    dla mnie ulotka idealna.
    oczywiście można stworzyć też szerszą w treści ulotkę ale uważam,że tylko dodatkowo,np do szpitali i jako cieniutką książeczkę.

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Żeby za duzo nie powtarzać - brakuje na pewno świetnego zdjęcia, obrazków, kolorów, no ale to wymaga czasu i pracy, wiadomo.
    Tresć jak dla mnie tez wystarczająca, z jednym malym podkresleniem - dlaczego pieluchy wielorazowe dodałabym jeszcze jedna kropkę o tym, ze nie zawierają ton szkodliwych chemikaliów - był niedawno fajny wątek o tych paskudztwach w jednorazowkach. Przyznaję, że to najbardziej dziala na moją wobraznię - te trudne nazwy, sam fakt, ze sa w pieluszkach i co moga zrobić - i jak mi się czasem nie chce prać ostatnio, bo słabo schnie, to jak sobie przypomnę co jest w pampkach od razu zabieram się do roboty
    Dobra robota!
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Dziękuję dziękuję, i pomyśleć że chciałam od kogoś ulotkę wydębić i proszę, kazał pan musiał sam

No i widać kto nie czytał całego wątku

Grafika i kolory będą jak ustalimy treść, oczywista można zgłaszać już propozycje graficzne i kolorystyczne...

Może ktoś chce swoją fotę szczęśliwego dziecia w pieluszce podarować do celów propagandowych?

Na pewno fotki poglądowe pieluch, myślałam o takim zdjęciu rozłożonej pieluszki z opisem ze strzałkami otulacz, papierek, wkład chłonny etc...

Dobra kobity, ja na weekend wybywam, od poniedziałku (no może wtorku) coś podłubię i może uściślę i podkreślę jak na to wpadnę i zaczniemy cudować z grafiką...

A i jeszcze - grubsze opracowanie to sza jakieś robi, na pewno też się chętnie podzieli jak skończy
    Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 27-05-2010 o 21:54
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

co do tej tetry to też się zgadzam - na ulotce nie powinna być propagowana, bo właśnie ludziom się źle kojarzy, trzeba podkreślić, że wielo to nowoczesne pieluchy wielorazowe, jak juz pisałyście kto zeczce to dojrzeje i do tetry - ja osobiście uwielbiam tetrę ale jak mi na szkole rodzenia wyjechali, że tetra lepsza i zdrowsza to się w głowę pukałam i powtarzałam mantrę, że wolę spędzić czas z dzieckiem zamiast stać przy pieluchach...

jak bym jedynie w ulotce zmieniła zdanie o praniu z ubraniami z 'pierzemy z naszymi lub dzieciowymi' na 'możemy prać z naszymi lub dzieciowymi', bo nie każdy jednak uzna to za normalne, żeby pieluchy prać z ubraniami i może to trochę odstraszyć, przynajmniej takie jest moje zdanie - ja jednak pieluchy wolę prać oddzielnie

no i koniecznie zdjęcia, nazwy nic a nic nie mówią komuś kto jest świeży w temacie

generalnie dobra robota

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

poproszę na ankamk@o2.pl

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

poproszę na mamamaria3@gazeta.pl

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

i ja na: a.buchmiet@gmail.com dziękuje

Chustomanka Awatar ewaruszki
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

ja też poproszę bardzo

maila podałam w privie
    Ostatnio edytowane przez ewaruszki ; 02-06-2010 o 21:03

Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

dziewczęta wyślę jak dziecia uśpię i się na swojego kompa przesiądę, a maile można na PW mi wysyłać, ponoć jakieś maszyny spamujące atakują jak się maila upubliczni

Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Maile poszły

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

i ja porosze na marciasone@wp.pl

Chusteryczka Awatar agatkie
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Mogę też na agatkie małpa tlen kropka pl prosić?
    Ostatnio edytowane przez agatkie ; 26-06-2010 o 22:33 Powód: zmiana formy adresu, żeby spamerów nie kusiło
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

ja tez poprosze: blabla0@wp.pl

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

o ja tez prozze!!!
    marta.milon@gmail.com

DZIEKUJE!
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

I ja bardzo proszę
    erithacus małpa tlen kropka pl

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Dobra, przeczytałąm i zaraz tak na gorąco pierwsze wrażenia.

Ogólnie super. Krótko, zwięźle i na temat. Więcej informacji nie jest tam potrzebnych.
    Z uwag:
    Śliczne, praktyczne, no i zdrowe!

ja bym wyrzuciła "no".

Pierwsze skojarzenie, jakie Ci się nasunęło na widok tej ulotki, to zapewne znana z dzieciństwa tetra i myśl – o nie! nie będę się męczyć z praniem, prasowaniem, gotowaniem, moczeniem, suszeniem, kupię pieluchy jednorazowe i po problemie?

Wielka litera, kropka zmiast przecinka, bez znaku zapytania

W akapicie "Jak dbać...?"
    - niepotrzebnie o papierku, nie będzie wiadomo o co chodzi
    - zamiast "nie trzeba ich moczyć", może lepiej napisać "nie należy"
    - lepiej też nie pisać o proszku antybakteryjnym, to może odstraszyć
    - koniecznie dopisać o tym, żeby używać 1/3 albo 1/2 dawki proszku

W rodzajach pieluch dobrze byłoby wspomnieć, że warstwa nieprzemakalna, to nie żadna ceratka, tylko specjalny, nowoczesny, oddychający materiał.

Z moich uwag to wszystko. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz.

PS. Konopi chyba z jednym i na końcu.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erithacus Zobacz posta
    Mam nadzieję, że się nie pogniewasz.

PS. Konopi chyba z jednym i na końcu.

A dostałaś wersję z dwoma? To piękny przykład, że jednak nie panuję nad wszystkimi wersjami swoimi i "cudzymi" Wszak sama się o uwagi napraszałam - to się nie pogniewam (chyba)

Bardzo dziękuję za wszelkie opinie, ale przyznam, że wiele z nich jest sprzecznych typu "koniecznie napisz że..." albo "absolutnie nie pisz..." także trzeba będzie jakiś kompromis wypracować, edytować i zmieniać na swoje potrzeby można sobie do woli (chyba że ktoś zechce na tym zarobić - to się nie zgadzam bez procenta nawet skromnego ) także jak komuś coś nie pasi to delete i po sprawie

Kropki, kreski, justowanie, literówki itd będą czyszczone, tak samo jak czcionka, kolumny, marginesy itepe. W sumie powinna być najpierw wersja po jakiejś ludzkiej korekcie a potem opinie ale urodziło się to dziecko w trakcie poczęcia że tak powiem, to swoje w inkubatorze poleżeć musi

To jutro się tym wszystkim zajmę (chyba...)

słoneczny_blask
    Guest

Domyślnie

też bym prosiła na @ w sygnaturze.

Uprawnienia umieszczania postów