piekne zdjecia.
Wiadomo ze pozowane, ale kolorystycznie bomba!
Stonowany stroj mamy, swietna czapa.
Wloski dziecka i siersc psa rudawe ze soba graja.
cieszy oczy![]()
SESJA super ale chusta mnie w ogole nie zachwyciła.
WOW, mnie się chusta baardzo podoba, ale ta też jest super: http://www.slingomama.nl/product_inf...roducts_id=295 choinka, u mnie same didki, może na jakiegoś Girasola namówię męża...
30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęścieCztery Aniołki w Niebie.
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
Girasole sa piekna ,a juz napewno mają najcudowniejsze frędzle na świecie!!!!!
No proszę w Rosji też chustują, ciekawe czy tam u nich jest to bardziej popularne niż u nas?........
Ja sobie ostatnio wymarzyłam jakąś króciznę Girasolka, coby motać jak rebozo, ale poczytałam recenzję,że ona raczej dla maluchów, a moja Lula już ponad 9 kg, więc pewnie będę ją czuła, szczególnie w jednej warstwie chusty, co??
30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęścieCztery Aniołki w Niebie.
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
No cieniutkie są Girasolki, idealne na lato. Ale noszą też w miarę.
Hmm, chyba nie skłamię pisząc, że jest to najlepsza (prawdopodobnie) sesja jaką widziałam!
Póki co nie znalazłam szczegółu do którego mogłabym się przyczepić. Dla mnie pełen majstersztyk!
Zdjęcia cudowne! I jaka piękna chusta! Girasolki zawsze były moimi faworytami jeśli chodzi o połączenia kolorystyczne.
Albo sobie kupię jakąś i będę z nią spaćalbo potrzebuję nowe dziecko do noszenia
![]()
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
girasole nie naleza do cienkich chust (a propos postu Almelle)
14kg jeszce czaasem noszę i nie narzekamale ja obiektywna nie jestem bom girasolomanka
![]()
Aga, mama Tymka (20.04.2006) i Zoi (28.11.2007)
Moje Vombati - chusty kółkowe www.vombati.eu i nie tylko...