marysienka, odpuść proszę bo mam lepsze rzeczy do robienia niz czytanie i zamykanie twoich wątków
marysienka, odpuść proszę bo mam lepsze rzeczy do robienia niz czytanie i zamykanie twoich wątków
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
nie sądziłam że mój wątek wzbudzi takie rzeczy wieć wolałam usprawiedliwić się zadaniem. Naprawde to miało być inaczej a wyszło beznadziejnie. również nie wiedziałam że taki sposób pisania to się nazywa trolowaniem.
dobrze zrozumiała bym jakby ktoś powiedzła że jego zdaniem to nie fajna metoda i zna lepszą. to jest pole do dyskusji
wierze ci mamka klamka rozumiem ale czy nie jest tak że ludzie jednak mogą się mylić. Trudno jest nam czasami przyjąc inny punk widzenia od naszego. Mówie o sobie
marysienko ja już Ci napisałam rano o co chodzi - że NIE o odmienne poglądy. Może jeszcze raz zerknij w punkt 17., który Ci zalinkowałam i kliknij w znajdujący się tam odnośnik
A do koleżanek-odpowiadaczek:
Proszę sobie obejrzeć obrazek parę postów wyżej i do serca wziąć.
Nie karmić trolla dziewczęta
Właśnie skończyłam produkować zapiekankę z brokułami i kurczakiem (ciążowa zachcianka
) i mam chwilę na wiadome forumowe działalności
![]()