Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: nosidło infant

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

Domyślnie

marysienka, odpuść proszę bo mam lepsze rzeczy do robienia niz czytanie i zamykanie twoich wątków
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Nie chodzi o poglądy (chociaż to też), ale o to, co napisałaś potem. Tzn dlaczego zadałaś takie pytanie.

Domyślnie

nie sądziłam że mój wątek wzbudzi takie rzeczy wieć wolałam usprawiedliwić się zadaniem. Naprawde to miało być inaczej a wyszło beznadziejnie. również nie wiedziałam że taki sposób pisania to się nazywa trolowaniem.

Chustomanka
    Miejscowość
    Kaszuby

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marysienka Zobacz posta
    to jest dziwne że na tym forum nie można swoich pogladów mieć bo odrazu ktoś na ciebie siądzie że jestes złą matką bo nie robisz tak jak inne to dziwne?
    Bo widzisz droga marysienko - to tak jak bym na forum budowlanym zachwalała mieszkanie w ziemiance. Da się w niej mieszkać, tylko czy to zdrowe i przyjemne?

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marysienka Zobacz posta
    nie sądziłam że mój wątek wzbudzi takie rzeczy wieć wolałam usprawiedliwić się zadaniem. Naprawde to miało być inaczej a wyszło beznadziejnie. również nie wiedziałam że taki sposób pisania to się nazywa trolowaniem.
    Z takim usprawiedliwieniem wyszło jeszcze beznadziejniej.
    A ja naprawdę miałam dobre chęci.

Domyślnie

dobrze zrozumiała bym jakby ktoś powiedzła że jego zdaniem to nie fajna metoda i zna lepszą. to jest pole do dyskusji

Domyślnie

wierze ci mamka klamka rozumiem ale czy nie jest tak że ludzie jednak mogą się mylić. Trudno jest nam czasami przyjąc inny punk widzenia od naszego. Mówie o sobie

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

marysienko ja już Ci napisałam rano o co chodzi - że NIE o odmienne poglądy. Może jeszcze raz zerknij w punkt 17., który Ci zalinkowałam i kliknij w znajdujący się tam odnośnik

A do koleżanek-odpowiadaczek:

Proszę sobie obejrzeć obrazek parę postów wyżej i do serca wziąć.

Nie karmić trolla dziewczęta

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    Edit - i co dziewczęta, Jazzo w połogu, Meta w ciąży, anarchia kwitnie - a nie mówilam??
    Właśnie skończyłam produkować zapiekankę z brokułami i kurczakiem (ciążowa zachcianka ) i mam chwilę na wiadome forumowe działalności

Uprawnienia umieszczania postów