Pokaż wyniki od 1 do 20 z 28

Wątek: nosidło infant

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asia1306 Zobacz posta
    Nie znam innych postów a na daty rejestracji nie patrzę. Wiem tylko, że nie każda jest wyedukowana i dlatego pyta. I wg mnie temu ma także służyć to forum - udzielaniu pomocy tym, którzy się o to zwracają.
    tak tak masz rację! ale koleżance chciano w innym wątku pomocy udzielać - nie skorzystała, a ja przy okazji zerknęłam z ciekawości na datę rejestracji bo mi bardzo ta niechęć do pomocy nie dawała spokoju...

I w sumie napisałam, że infanta nie lubimy i za co - a konkretniej to napiszę tak:
    nie, nie mam tego nosidła i nigdy pewnie nie poznam bo sama nie kupię. Marysienko a moze puścisz swój egzemplarz na testy? To poznam i wyrażę bardziej precyzyjną opinię. I postaram się o obiektywizm. Ale łatwo nie będzie...
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Włocławek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    tak tak masz rację! ale koleżance chciano w innym wątku pomocy udzielać - nie skorzystała, a ja przy okazji zerknęłam z ciekawości na datę rejestracji bo mi bardzo ta niechęć do pomocy nie dawała spokoju...

I w sumie napisałam, że infanta nie lubimy i za co - a konkretniej to napiszę tak:
    nie, nie mam tego nosidła i nigdy pewnie nie poznam bo sama nie kupię. Marysienko a moze puścisz swój egzemplarz na testy? To poznam i wyrażę bardziej precyzyjną opinię. I postaram się o obiektywizm. Ale łatwo nie będzie...
    chyba już rozumiem... Twoją niechęć

Uprawnienia umieszczania postów