witajcie!
zakupiłam jakis czas temu nosidło firmy INFANT i nie do końca jestem z niego zadowolona. Ktoś ma też to nosidło? bo moja córka jest już duża i myślałam że będzie prościej ją w tym nosić. A nie zawsze jest tak łatwo ;-(
witajcie!
zakupiłam jakis czas temu nosidło firmy INFANT i nie do końca jestem z niego zadowolona. Ktoś ma też to nosidło? bo moja córka jest już duża i myślałam że będzie prościej ją w tym nosić. A nie zawsze jest tak łatwo ;-(
większość z nas ma i bardzo je lubimy![]()
Magda -mów za siebie.Ja wolę konurencyjną firmę na W ...![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
No co Ty paskowka, ja się lansuję z dzieckiem w Baby Bjorn. A te chusty, to podobno niewygodne czy coś.
Dziewczyny, czemu taką "ukrytą" złośliwością zajechało?
Nie miała pewnie z chustami do czynienia i stąd takie pytanie.
Jak posiedzi tu z nami nieco to na pewno zmieni zdanie.
Uff, a już się przestraszyłam, kiedy przeczytałam wcześniejsze wypowiedzi...
Mnie się przydarzyło zaczynać od baby bag, to było wybawienie od noszenia płaczusia w rękach po 12 godzin - jaka byłam szczęśliwa, że dzieć wreszcie zasnął.
Potwierdzam, że robią Cię w balona, niestety, a szczególnie chustoHOLICZKI...
Pomyśl nad nosidłem miękkim, jeśli w chuście już Wam niewygodnie... Nie byłam jakoś przekonana czy damy razem z Ludzikiem radę, ale sprawdza się. Na akurat tym forum jest dużo sugestii, co wybrać. Albo lepiej zapytaj tych najmądrzejszych guru forum.Może się ulitują...
Albo zapytaj forumowego szukaja, jak to już sugerowano.
Ostatnio edytowane przez AS ; 18-04-2010 o 12:54 Powód: pomyślałam o szukaju
temat zaliczenia: jak zrazić do siebie przynajmniej połowę forumek.
marysienka zaliczysz
a poważnie brak słów...
aga mama tatiany '09 i tamary '12
dziewczyny, jest nosidło ergonomiczne timaru infant, ktoś kiedyś o nim tu pisał i kupił - http://www.allegro.pl/item1004290648...ant_kolor.html
ale ja niczego o nim o nie wiem, recenzji też widziałam.