Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: http://travelito.pl/ potrzebne lobby i bombardowanie wisiadeł

Chusteryczka

Domyślnie http://travelito.pl/ potrzebne lobby i bombardowanie wisiadeł

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

w sumie tam typowych wisiadeł nie ma... musiałaby je obejrzeć z bliska, ale kiedyś przymierzałam starszego do jednego z takich nosideł (nie pamiętam firmy) i tam dziecko siedziało sobie po porostu jak w foteliku rowerowym (w kroku był tylko pas zabezpieczający, a ciezar ciała na tyłku - na materiałowym krzesełku - wiec nie każde stelażowe nosidło to wisidło...
    szkoda ze nie pokazali dziecka w tym - byłoby widac jak sie układa. w tym co ja mierzyłam były tez takie paski na nóżki żeby były podparte.
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

i jest chusta
    GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chusteryczka Awatar djdag
    Miejscowość
    Poznań/Kiekrz

Domyślnie

ale nosidła turystyczne, to nie wisiadła...

Nymphadora
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djdag Zobacz posta
    ale nosidła turystyczne, to nie wisiadła...
    Dokladnie. W innym celu pomyslane i dla wiekszych dzieci

Chustofanka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

my kupiliśmy kiedyś takie "cudo"
    http://www.allegro.pl/item999489218_...ypas_prom.html
    Niewygodne okrutnie było i dla nas i dla dziecka, które siedziało na wąskim pasku materiału. Miało pojechać z nami w góry kiedy Natalka miała dwa lata - popruło się na próbnym spacerze po lesie i to tak, że dosłownie cudem złapałam Natalkę bo wyleciałaby na ziemię (a wsadzona była w toto jak należy).
    Może droższe wersje są lepsze, nie wiem bo nie miałam okazji sprawdzić.
    W ubiegłe lato śmigałam w MT i było suuupper, a ciężary nosił luby w plecaku bo mi było wygodniej Natalkę nosić

Domyślnie

Mi sie tez wydaje ze to nie wisiadla, chociaz osobiscie nie lubie takich turystycznych nosidel. Kiedys, nawet sie na takie skusilismy bo wydawalo nam sie, ze Amelka juz wyrasta z nosidelka i chusty. Moj maz zalozyl to raz i tak go ramiona bolaly ze wyladowalo na strychu i raczej nigdy juz nie powroci A mysl, ze Amelka wyrosla z nosidla to byla calkowita glupota. Teraz, nawet prawie rok pozniej, ma 3.5 latka i nadal smigamy z nia na plecach w nosidelku ergonomicznym. Glownie u taty, no bo ja nosze malucha... Ja tez jestem za 'bombardowaniem' wisiadel, ale wydaje mi sie ze jest duzo wiecej kandydatow niz ta travelito.pl

Chusteryczka Awatar kakot
    Miejscowość
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

u nas nosidło turystyczne, najprostsze możliwe - na aluminiowym stelażu zewnętrznym, znacznie mniej "wypasione" niż ten infant powyżej, sprawdzało się rewelacyjnie. Tata nosił tylko w nim, do chust się nie przekonał, ergonomików wtedy jeszcze nie znałam, zresztą problem byłby taki sam jak z chustą: twierdził, że mu bardzo nie odpowiada takie "przyklejone" do pleców dziecko. Młoda też je uwielbiała.

Chusteryczka

Domyślnie

no to czegos nowego się nauczyłam bardzo dziękuję, sądziłam, ze turystyczne nosidła to jeszcze gorsze niz wisiadła!

Uprawnienia umieszczania postów