Pokaż wyniki od 1 do 20 z 75

Wątek: lekarze nie znają wielorazówek

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoDo Zobacz posta
    No to fakt, ja mam bajabongo bo pralnię i suszarnię w piwnicy mamy

a ja i tak z lenistwa do suszarki bębnowej wszystko wrzucam
    my mamy strych z sznurami -zimą schnie ładnie jesienia i wiosną też a letem to nawet bambus m,i w 3-4 godzinki jak były te upały az teraz jeden dzien -tyle ze to 2 piętro a ja na parterze i chodzic mi sie niechce bo mym małą musiała samą w mieszkaniu zostawiać -więc czxasem wieszam na suszarce w mieszkaniu a jak maż jest to suszarte na strych mi wynosi
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustofanka Awatar jul-kaa
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Zahaczyłam dziś panią doktor, jak jej się pielucha Jaśka podoba (sama nic nie powiedziała, a ja lubię posłuchać, co ludzie myślą) i się podobała

Chustofanka Awatar anesha
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

a nasza pani pediatra zapytała, czy to lekarz taka pieluche przepisał (Jacek był w kieszonce FB one size)...
    jak wytłumaczyłam co to, to jej się spodobało.
    Anielka I 2008
    Jacek II 2010
    Moje fotografie awolinska.wordpress.com

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

jak byłam ostatnio z Z. na kontroli u pediatry to zawiesiła wzrok na wielo i sie spytała czy to ta bambusowa pieluchai wtedy zaczełam jej tłumaczyc i powiedziałam ze bedzie ulotka o wielo ,wtedy lekarka prosila zebym pare jej przyniosła kiedys po drodze to rozda na odddziałach noworodkowych i w przychodni i ze bardzo jej sie podobaja i jest za wielo.pytała czy znam jeszcze jakas mame ktora uzywa wielo a ja tak ze znam a znam Fusie(powiedziala ze musi tez podpatrzec u nich te pieluchy) Ewa z Rózią tez chodzi do tej samej Pani doktor wiec mamy popierajaca wielo lakarke

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marciasone Zobacz posta
    jak byłam ostatnio z Z. na kontroli u pediatry to zawiesiła wzrok na wielo i sie spytała czy to ta bambusowa pieluchai wtedy zaczełam jej tłumaczyc i powiedziałam ze bedzie ulotka o wielo ,wtedy lekarka prosila zebym pare jej przyniosła kiedys po drodze to rozda na odddziałach noworodkowych i w przychodni i ze bardzo jej sie podobaja i jest za wielo.pytała czy znam jeszcze jakas mame ktora uzywa wielo a ja tak ze znam a znam Fusie(powiedziala ze musi tez podpatrzec u nich te pieluchy) Ewa z Rózią tez chodzi do tej samej Pani doktor wiec mamy popierajaca wielo lakarke
    a właśnie co z tymi ulotkami? moze ja tez bym wepchała mojej pediatrze bo ona taka nieufna do wielo jest

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

podaj i maila na priv to przsle ci wersje jakby "demo" czyli nie ostateczna

dokebu
    Guest

Domyślnie

Po dzisiejszej wizycie na pogotowiu potwierdzam: lekarze nie znają wielorazówek! Na hasło wielo, pani dr zapytała o tetrę... nie słyszała o niczym innym.

Uprawnienia umieszczania postów