to było po 2 praniach- jedno w 40 a drugie w 60 st
o kurcze no to niefajnie wygląda![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
to mnie sie tak zeszmacila jedna z pierwszych sztuk, reszta ok
bardzo lubie te kieszonki
martwi mnie trochę ta "sztuczność" ale są naprawdę funkcjonalne
Ten polarek nie jest najlepszej jakości niestety ale ogólnie pieluszka jest fajna i mi skulkowany w środku nie przeszkadza![]()
niestety, ale tak. Chyba, że nie o serię chodzi ale o wzór- ze zwierzęcych najlepiej trzyma sie wzorek brązowy, pielucha ma tyle samo co inne a wygląda o niebo lepiej, i białe w kropeczki, krowy nie miałam, najgorzej chyba wypadają centki z niebieskim środkiem, ale to tylko moje obserwacje i niekoniecznie muszą się powielić.
BTW. żadna pielucha nie zmechaciła się w środku na polarku- spsuły się trochę wkłady, a i sama pielucha wyglądała nie tak jak na początku, ale nie zniszczyła się tylko zrobiła jakby cieńsza.
Ostatnio edytowane przez klusiecka ; 02-07-2010 o 22:50
A ja nadal po tak długim okresie intensywnego użytkowania jestem bardzo zadowolona, i tak jak na zdjęciu, to wyglądają moje wielce szanowane BumG![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Od ilu kg tak naprawdę będę pasoawać? Bo podobno są od 3 kg? a w rzeczywistości? (oczywiście z 1 wkładką)
Wiwórko to są łansajzy, więc jak pospinasz z pewnością sie zmniejszą.
Do najmniejszych nie należą, specjalnie wielkie, też nie są; takie przeciętniaki![]()
Bardzo lubię te tanie kieszonki. Owszem IB są milsze w dotyku, a niby też minkee, ale na tych się nigdy nie zawiodłam. Mam 4 szt, 3 różnych firm. Kornik leje w nie litrami, a one chłoną wszystko.
Wiem, że to one size. Pospinałam na najmniejszy rozmiar, ale wątpię w zapewnienie sprzedawcy że są od 3 kg, pewnie przynajmniej od 4kg jak nie więcej. Z ciekawości pytam od ilu kg.Wiwórko to są łansajzy, więc jak pospinasz z pewnością sie zmniejszą.
Do najmniejszych nie należą, specjalnie wielkie, też nie są; takie przeciętniaki![]()
Mam jedną (czerwone serca) i początkowo byłam bardzo zadowolona. Nic się nie zmechaciło, świetnie wygląda. I tak mi się zawieruszyła z formowankami i wpadła na pranie na 90 stopni. Powiem tak BG taką próbę kilkukrotnie już przetrwała, kieszonkom Yetty też się zdarzyło. A w tej oddzieliła się folia. Teraz wygłada jakby miała wszytą jednorazówkę. Powiem szczerze, że teraz to już zwątpiłam w jaką kolwiek oddychalność PUL'a i tym podobnych cudów....
Fotki jak tylko dorwę aparat za dnia.
Pytanie do posiadaczek obu typów minkee - kieszonek i SIO z bambusem? które lepiej się wam sprawdzaja??
AIO<od Marsjanki>
pieluszki od mamamarii sa rewelacyjne,wreszcie nic mi nie wychodzi gora przy max zapieciuwklady grube,2 szt.
polecam naprawdękolory przednie
![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
Miałam 4, teraz zostawiłam sobie 1. Są śliczne, mięciutkie, nie przeciekają i szybko schną, ale robią strasznie dużą pupę (używam 2 wkładów dla 17mczniaka), do tego jednak cisną w nóżki, a mój jednak grubaśny nie jest.
mam pytanko:
czy któraś z was używa takich bambusowych?
http://www.wielorazowo.pl/pl/p/Pielu...-Happy-Flute/2
czy one są mniej "sztuczne"? (przez ten bambus. bo chyba pul to pul?)
i czy w tych też któryś wzór jest bardziej wytrzymały albo któryś felerny? (jak tamta beżowa krówka)
podpowiedzcie coś![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018