A nie chcesz na forum kupić zamiast na allegro?
wczoraj przyszły
Kupiłam u mamymarii,Super szybka wysyłka ,dzieki
Pielusia super,milusia i mieciutka,śliczna,robi małą pupcie,szybko schnie,i nie przecieka.super i cena bardzo zachecajaca
jeszcze zamówie,ja zdobede fundusze![]()
ja też kupiłam u Mamymarii i jestem super zadowolona, kupka marchewkowa, sprała sie ręcznie bez namaczania użyłam trochę mydełka bambino - można? wszystko czyściutkie bez zadnej plamki nic się nie mechaci, ładnie leży
same zobaczcie
śliczna jest ta pielucha, no i nic nie wycieka
Też się zastanawiam nad tymi pieluchami. Dzięki za opisy i zdjęcia, bo pomocne w decyzji. Znalazłam na allegro też inne ciekawe wzorki: marchewki i zwierzaki.
A moja prana już nie wiem ile razy jest jak nówka
Fajne pieluchy, tanie czesto i o połowę w porównaniu do innych pieluch a równie dobre.
Zalety
- ładne
- wytrzymałe (pul i welur)
- chłonne
-pupa mimo sztuczności wygląda w nich całkiem ładnie
-łatwo sprać kupę
- nie łapią zapachów siuśków
Wady:
-sztuczne
- wkłady zrobiły mi się szare i nie reagują na kwasek czy sodę, ale chłonną no i wkładów nie widać
-są one-size ( dla mnie wada)
-robią dużą pupę
Ogólnie raczej na nie narzekam, ale z oszałamiającej kolekcji zostało mi 6 pieluch i nie mam chwilowo zamiaru ich sprzedawać, bo się jednak sprawdzają. kurcze nawet myśle o ponownym kupieni, a tyle ich sprzedałam, bo są nowe łądne wzory( te marchewki i picassso), ahh gdyby tylko nie były onesiezowe
Ostatnio edytowane przez klusiecka ; 02-07-2010 o 20:45
patrzcie... mnie wkłady nie szarzeją, trzy pieluchy się trzymają nieźle, ale jedna (beżowa krowa) - zeszmaciła wewnątrz całkiem![]()
a moje wkłady mięciusieńkie i bielutkie - w zeszłym tygodniu zafundowałam im gotowanie w kwasku - i są megapuszyste i chłonne
same pieluszki też się nie zeszmaciły - i prezentują się naprawdę ładnie - a mam dwie od Farfaliny i trzy od Mamymarii
może to zależy od wzorku, bo zauważyłam, że poszczególne wzory różnią się trochę materiałami
Kasia
mama samych córek: Marianny (29.08.1999), Michaliny (03.06.2006), Matyldy (01.04.2010), Melanii (22.07.2014)
www.wielorazowo.pl - pieluszki wielorazowe
bosze naraże sie coniektórym dziewczynom ale dla mnie one są zgrabnijsze niż yetta
moje środki są w bardzo dobrym stanie a wkładek nie uzywam bo wkładam z aplle checks
blabla0 a mogłabyś wstawić zdjęcie tej zeszmaconej pieluchy? ciekawa jestem jak wygląda![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
Dzisiaj założyliśmy w końcu tygryska na pupę Aleksa i zgrabnie wygląda![]()
wiecie to chyba zalezy od partii produkcyjnej. Mi się polar/welur nie zmechacił i jest bielutki. Za to w części pieluch wkłady zszarzały i nie pomagało nawet gotowanie w kwasku.
Za to w drugiej części wkłady nadal są+/- białe. Pozatym wkłądki w róznych pieluchach różnią się wielkościa.