Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: nasz pierwszy dzień z wielo :) thx

Chusteryczka

Domyślnie nasz pierwszy dzień z wielo :) thx

Dziewczyny... a ja myślałam, że wy tu o czymś niemożliwym rozprawiacie Było super !!! Starszaka wychowałam na pampersach i po opowieściach naszych mam, jak my mamy teraz dobrze, bo te pieluchy jednorazowe, a one musiały prać itd do głowy mi nie przyszło, a jednak
    Okazało się , że 3 miesięczniak wcale nie moczy się na okrągło, że mówi mi kiedy ma mokro i w ogóle pół dnia leżała sobie z suchą pupcią i zadowoloną minką
    Dzięki wam odkryłam chyba nowy wymiar wychowywania maluszka i baardzo mi się to podoba

to był nasz drugi dzień dzisiaj, ale jeszcze mam mały stosik, więc dzisiaj to było prawie bezpieluchowo bo na pampersy nie mogę patrzeć już.
    synek 2007 córol 2010 ​proszę nie cytuj moich zdjęć taka podstawa autonommii.

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

Ha, to gratulacje!!
    Pilnuj maluszka, bo do ok 4 m-ca, to najfajnieszy okres na naturalną higienę niemowląt. Dzieci sygnalizują swoje potrzeby. Im później, tym trudniej, bo się przyzwyczajają do tego, że nikt nie reaguje i mimowolnie się załatwiają.
    Ja się przymierzam i takie posty są miód na me serce

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ankamk Zobacz posta
    Ha, to gratulacje!!
    Pilnuj maluszka, bo do ok 4 m-ca, to najfajnieszy okres na naturalną higienę niemowląt. Dzieci sygnalizują swoje potrzeby. Im później, tym trudniej, bo się przyzwyczajają do tego, że nikt nie reaguje i mimowolnie się załatwiają.
    A widzisz nie wiedziałam, dziękuję będziemy wytrwałe

Ale to w ogóle takie miłe, bo czekałam na przykład po karmieniu aż się załatwi i akurat miałyśmy czas na masażyki, pieszczochy... a tak to buch w pieluchę i się baw...
    synek 2007 córol 2010 ​proszę nie cytuj moich zdjęć taka podstawa autonommii.

Chustofanka Awatar zyta
    Miejscowość
    Września

Domyślnie

Gratulacje !!!
    Miłego nocnikowania. Fajnie jest popodziwiać taką pupę w kolorowej pieluszce .

Chustonówka
    Miejscowość
    Włodawa(lubelskie)

Domyślnie

Też gratuluję
    zobaczysz,ile frajdy przyniesie to Wam obojgu a i jeszcze jedno : ostrzegam,że pieluchy to taki pozytywny nałóg,a konkretnie powiększanie stosiku pieluchowego
    ale to jak najbardziej pozytywny nałóg
    pozdrawiam

Chustonówka

Domyślnie

gratuluję, prawda, że to nie takie straszne jak sie wydaje

Uprawnienia umieszczania postów