Tym razem bardziej moje kolorki!Jest tylko w 2 rozmiarach wiec chyba trzeba byc szybkim!Roz i cynamon!!!
Tym razem bardziej moje kolorki!Jest tylko w 2 rozmiarach wiec chyba trzeba byc szybkim!Roz i cynamon!!!
Ostatnio edytowane przez tsumiko ; 16-04-2010 o 19:09
Bardzo ładny kolorek.![]()
Róż powinien być z popielatym to by było coś, ten cynamon to nie za bardzo mi pasuje. I jak zwykle fotki didkowe okropne.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
bardzo smakowity
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
oooo ten jest piekny . Fajne połaczenie kolorów .
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Ciekawe jak ten róż w realu, bo na zdjęciu wpada w brąz
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
piękny!
ale to już nie będzie indio 50? jak tak, to buuu![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
niby altarosa, więc taki jak brownrose prociona pewnie,a tamto to cynamonowy brąz,czyli ciemniejszy niż cynamon.diabli wiedzą z tymi zdjęciami,ale...się zamówiło![]()
mam![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
kurcze,ale takie dziwne połączenie-ciepły kolor z zimnym
zdecydowanie moje kolory
i jeszcze ta nazwa![]()
Agata-mama-Kubusia (18.04.08)
oby byl lepszy od marigolda