kto ją zna?ma wtyki??
tak sobie pomysłalam, jak zobaczylam te fote z wozkiem
http://www.pudelek.pl/artykul/10762/mar ... _do_pracy/
ze bylaby dobra ambasadorka chust-w koncu prowadzi aktywne zycie i wybiera sie w gory...
kto ją zna?ma wtyki??
tak sobie pomysłalam, jak zobaczylam te fote z wozkiem
http://www.pudelek.pl/artykul/10762/mar ... _do_pracy/
ze bylaby dobra ambasadorka chust-w koncu prowadzi aktywne zycie i wybiera sie w gory...
Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
może się uda![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
robiłam kiedyś dla niej gadżety na wyprawę na Everest - ale rozmawiałam tylko z Martyna Team, czy jakoś tak. Kontakt mam - tylko czy nadal istnieją...
Może wysłać jej jakieś info zachęcające do chustonoszenia, czy linka z zaproszeniem do forum? Tu jest jej strona z "kontaktem": http://www.martynawojciechowska.pl/index2.php
sprawdziłam. Mój kontakt spalił. Przedawniony![]()
a wozek? czyzby to emmaljunga?
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
ja spotkalam wczoraj Martyne u lekarza i w szoku bylam![]()
![]()
a wozek to chyba x-lander, taki jak mój![]()
Dzieci to... kupa. Kupa radości i kupa kupyI jeszcze kupa zmartwień...
Franek (Kako) 02.02.2008
Krysia (Izia) 26.10.2009
Janek 30.07.2014
www.wysokipoziomcukru.pl
www.dalekiswiat.pl
zdjeciarka.blogspot.com
Według psychologów dzieci wyrastają z lęku separacyjnego po drugim roku, nie piszą kiedy wyrastają z niego matki...
Ja nie wiem, wy tam cały czas jakiegoś VIPa spotykacie.Zamieszczone przez Frezis
Zgaduje, że też z Warszawy?U mnie w Łodzi jak się widzi kogoś sławnego, to wszyscy piszczą i się podniecają, a u was w Warszawie, to normalka...
"ee co tam kręcili u nas film pod blokiem"
"ee a tam na placu telewizja robiła wywiad z jakąś babką"
" Martynę u lekarza spotkałam"
U was to chyba naprawdę normalneI was to już nawet nie wzrusza
![]()
..
i taki jak mojZamieszczone przez Frezis
![]()
![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
ja się obawiam, że ona woli nie wzbudzać zainteresowania teraz, a w chuście na pewno tak będzie
Ala 25.09.2007 i Miko 11.08.1997
Podejrzewam że pani Martyna ma świadomość istnienia chust do noszenia dzieci![]()
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
Jakiś czas temu była na ten temat dyskusja na "Kawałku szmaty". Donkaczka też się wypowiadała, ale szczegółów nie pamiętam.
Ogólne opinie są takie, że Martyna Wojciechowska jest może osobą znaną, ale niespecjalnie lubianą. I że często budzi niechęć (nie tylko brak reakcji).
Osobiście mam opinię taką, że to osoba, która chce mieć wizerunek specjalisty i eksperta w dziedzinach, na których w ogóle się nie zna (nie chcę na ten temat rozpoczynać dyskusji), więc dla mnie byłaby to antyreklama.
Marceli 19 czerwca 2008
Małgosia 13 sierpnia 2011
Zamieszczone przez McBaby
A ja nie wiem kto to jest Welman i Prokop. Za to doskonale wiem kim jest Martyna wojciechowska: jest redaktorem naczelnym polskiego wydania mojego ukochanego miesięcznika National Geographic. I jak dla mnie to byłaby świetną reklamą jako kobieta aktywna i energiczna. Trochę zmieniłaby odbiór chustonoszek = nadopiekuńczych mamusiek. Tak mi sie przynajmniej wydaje
hihihi tak Prokop to by reklame zrobil![]()
i Prokop sie w te chusty motał
Cuuuudo...
moim zdaniem dobrą reklamą była by Monika Richardsonbo kocham zwierciadło pod jej rządami...
A Pasja wiesz, że przez to, że Martyna robi wokół siebie tyle szumu to ja nawet nie wiedziałam, że NG jest pod jej skrzydłami a bardzo lubiłam to czasopismo
Aż kupię z ciekawości i przejrzę![]()
E tam, motal...Zamieszczone przez McBaby
![]()
Zakręcił sobie florke dookoła szyii i zapytał do czego ten szaliczek słuzy
![]()
A potem tak do konca programu siedział
![]()
![]()
Oni na pewno wiedza o chustach, ale to moglaby byc antyreklama dla celebrities.... W koncu sekta jestesmy, nie wiadomo co robimy na zlotach i spotkaniach...![]()
![]()