Proszę napiszcie, że takWczoraj wieczorem Petisu pokazała kółkową indio brown, a ja całą noc paradowałam w wiązance indio. Czy ja się kwalifikuję na terapię
?
Proszę napiszcie, że takWczoraj wieczorem Petisu pokazała kółkową indio brown, a ja całą noc paradowałam w wiązance indio. Czy ja się kwalifikuję na terapię
?
Kubek 25.10.2001, Lenka 25.09.2007
http://www.bystrzaki.pl, zabawki edukacyjne, chusty Babylonia, Lennylamb, Nati
http://igorwalczyooddech.synek.pl
Doradca Laktacyjny CNOL
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia
Instruktor Masażu Shantala
Całkiem niedawno, po kilku godzinach spędzonych na przekopywaniu tego forum, śniło mi się, że mam w szafie chustę na każdy dzień tygodnia i że mąż kupił mi w prezencie prześlicznego MT z Tulikowa![]()
dosłownie dwa-trzy dni temu śniła mi się jakaś chusta, że się w niej nosimy - tyle pamiętam![]()
Mi sie snila kolkowa ostatnio jak bylo dziecko chrzczone w bialej chuscie.Jestes normalna))))
Teraz już mi się nie śnią, ale na początku to się śniły, oj śniły![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
Ja jak czekała na swoją pierwszą chustę (nie tak dawno), to chyba trzy noce pod rząd mi się śniły.
Mąż stwierdził, że całkiem sfiksowałam![]()
śniły mi się kiedyś farbowane turkusowe pawie! och! piękny to był sen!
Jesteście nienormalne. Ja jestem normalna, bo mi nigdy, przenigdy, never, ever chusty sie nie śnią (za to nos mi rośnie jak piszę te słowa)![]()
![]()
![]()
![]()
och, jak dobrze, że Wam też. Już się zaczynałam o siebie martwić, że mam takie nawracające sny o chustach prawie codziennie!!! Nawet się mężowi zwierzyłam, ale tylko popukał się w głowę. W ogóle u mnie w rodzinie wszyscy są za chustowaniem i nikt nie wygłasza dziwnych uwag, ale mojej chustomanii nie podzielają i patrzą na mnie z lekkim niepokojem, że znowu siedzę w internecie i oglądam chusty!! Co w tym takiego jest że tak cholernie wciąga, że jedna dobra chusta nie wystarczy??
Agata-mama-Kubusia (18.04.08)
![]()
śniła mi sie dzisiaj inka
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
starczyłaby Ci,jakbyś nie była na tym forumZamieszczone przez agapee
![]()
jak tysiąc osób ma obsesję, to trudno się uchować w takim towarzystwie i jej nie mieć![]()
mi się ani razu nie śniły chusty,z czego się cieszę![]()
![]()
wolę jak śni mi się mój M.a śni się prawie codziennie
![]()
śnią mi się wtedy kiedy którejś bardzo mocno chcę, a zdrowy rozsądek mówi NIE, ot taka nerwica natręctw.
Sny zawsze kończą się kiedy chustę zamówięparanoja
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Mi się chusty już w ciąży śniłyA ostatnio, gdy przejeżdzałam wiaduktem nad autostradą i zobaczyłam jak pomalowali ekrany dźwiękochłonne stwierdziłam, że są identyczne jak hopp lima
![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
kupiłam sukienkę pod kolor chusty, ale to pewnie nikogo nie dziwi.... dużo zakupów przeliczam w myślach na chusty (np. wstawienie rolet w naszych veluxach = 1,5 pasiastego didka)... ot, taka szajba
Agata-mama-Kubusia (18.04.08)