No i pani z instytutu Pampers jako wrocznia![]()
![]()
![]()
Dawno już się tak nie naśmiałam z ludzkiej głupoty.
No i pani z instytutu Pampers jako wrocznia![]()
![]()
![]()
Dawno już się tak nie naśmiałam z ludzkiej głupoty.
Łomatko, dzięki paniom z ww forum za poprawę humoruPo prostu popłakałam się ze śmiechu...
Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)
tu jest śmiesznie, a tam nie było. narobiły dziewczyny dymu.. i też wystąpiłam w roli grubej kangurzycyale chyba właściwie winni są producenci, którzxy wszystko jak leci nazywają chustami.. i potem się robi że dziecko wypadło z chusty bo klamra pękła..
wioska, kolczyki, dziesięcioro dzieci i muchy to HIT![]()
To ja w końcu wiem, czemu mam tyle chust. Bo Kuba chudziutki i muszę go roztyć.![]()
![]()
![]()
Ja się normalnie nad nim znęcam i kręgosłupa nie prostuję![]()
![]()
.
tak, tak. takie plemie zamieszkiwało już 70 lat temu przynajmniej jedną wioskę w lubelskim - moja babcia tak nosiła moją mamęte chusty to chyba pomysł sciągnięty od plemion zamieszkujących wioski. Z tego co widziałam na wielu zdjęciach to właśnie oni noszą i nosili tak dzieci. Mają wielkie kolczyki w nosach i noszą dzieciaki w szmatach na sobie bo mają ich np. 10-cioro, to muszą je jakoś ogarnąc. Tam nic nie dziwi i oni nie myślą o bezpieczeństwie, tak są nauczeni, jest im gorąco i muchy na nich siadają ale tak żyją........tylko kolczyków w nosie babcia nie miała
........ no ale za to muchy na niej siadały
![]()
jestem grubą kangurzycąpo tylu latach kiedy nazywana byłam chudzielcem, kiedy własny mąż się ze mnie nabijał "chodź kochanie, pojedziemy do smyka kupimy Ci spodenki" wreszcie jetem grubą kangurzycą
![]()
![]()
![]()
ale czy te mądrale mogą mi obiecać że będą tak mówić, jak po ciąży znów będę miała niedowagę karmiąc ??? prooooszę![]()
ja w zamian umieszczę sobie kolczyk w nosie żeby wszyscy byli usatysfakcjonowani![]()
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
no kurcze dzieć mi się obudził bo nie mogłam się powstrzymać od śmiechu i chyba muszę zakładać pieluchę jak będę tu zaglądać bo prawie się posikałam ze śmiechu![]()
popłakałam się dobre to było
moja mama miała nas 11 i czasem nosiła w fartuchu bo niestety chust u nas nie było, muchy czasem siadały ale kolczyków w nosie nie chciała nosić.
Cytat:
te chusty to chyba pomysł sciągnięty od plemion zamieszkujących wioski. Z tego co widziałam na wielu zdjęciach to właśnie oni noszą i nosili tak dzieci. Mają wielkie kolczyki w nosach i noszą dzieciaki w szmatach na sobie bo mają ich np. 10-cioro, to muszą je jakoś ogarnąc. Tam nic nie dziwi i oni nie myślą o bezpieczeństwie, tak są nauczeni, jest im gorąco i muchy na nich siadają ale tak żyją.
cudne- dziekuje za chwile rozrywki o poranku![]()
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
Hehehe, było supeeer! Już teraz rozumiem czemu sie tak dziwnie na mnie patrzyli w wiosce,gdzie mieszka teściowa. Wielka jak kangurzyca, z długimi kolczykami ( co prawda nie w nosie) i do tego te muchy... Malutkie meszki...ale trzeba było sie odganiać![]()
Zaglądam tu co chwilę i się śmieję![]()
Jak to dobrze, że mamy poczucie humoru.
hanti skoro z definicji wszystkie jestęśmy kangurzycami grubymi to chyba będziesz mogła się tak nazywać kiedy już wrócisz do swoich rozmiarówJa też z tych "grubszych" jestem hihihi.
Cały wieczór wczoraj wyobrażałam sobie jak to dzieć sobie zjeżdżalnię z mojego kręgosłupa zrobił. GENIALNE!!!
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
zapiszę to w ulubionych, będę sobie humor poprawiała w kiepskich momentach. i zastanawiam się nad reaktywacją kolczyka w nosie...![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
dodam tylko ze te posty o grubych kangurzycach to produkuje laska z tych co Wiedza Wszytsko Najlepiej.
na jakie grono nie wejdzie to robi szum i po chwili sie wszyscy wyzywaja.
az mi troche imponuje- ZAWSZE umiec sklocic na dowolny temat?!! :>
pfff.
kiedys na innym gronie mi powiedziala ze jestem glupia i nieprofesjonalna bo nie umiem ciuchow do reklem wypozyczyc <obie bylysmy stylistkami> a potem nie umiala sie przyznac ze sama juz od roku nie pracuje i faktycznie zmienily sie zasady
jezuuu, jak ona mnie wkur.....!!!!![]()
jak jej napisalam zeby zrobila eksperyment <bo kupi sobie jeakies superdrogie i dobre nosidlo, jak zapowiedziala> i powiesila sie za krocze na wstazce czy czyms podobnym to powiedziala ze jej syn wytrzyma bo bedzie mial jaja ze stali :/
biedne dziecko. nie mowiac juz o tym ze zaraz po porodzie planuja dluga podroz we trojke- mysle ze to zajebosta frajda dla noworodka...
zrobilam sobie galerie z kuba w szmacie i zdjecia podpisalam : gruba kangurzyca, inne w nosidle : potrworne!!!, mojego meza w osace: torbacz niepospolity :>
a choc spasiona jestem <bo zawsze wazylam 55 kg a teraz p 10 wiecej> to przy wzroscie 183 i tak wygladam w porzadku <przynajmniej w ubraniu
jak ktos chce dostac sie na grono zakichane to dajcie maile- tam trzeba byc przez kogos zaproszonym, inaczej nie mozna sie zalogowac.
dodam tylko ze te posty o grubych kangurzycach to produkuje laska z tych co Wiedza Wszytsko Najlepiej.
na jakie grono nie wejdzie to robi szum i po chwili sie wszyscy wyzywaja.
az mi troche imponuje- ZAWSZE umiec sklocic na dowolny temat?!! :>
pfff.
kiedys na innym gronie mi powiedziala ze jestem glupia i nieprofesjonalna bo nie umiem ciuchow do reklem wypozyczyc <obie bylysmy stylistkami> a potem nie umiala sie przyznac ze sama juz od roku nie pracuje i faktycznie zmienily sie zasady
jezuuu, jak ona mnie wkur.....!!!!![]()
jak jej napisalam zeby zrobila eksperyment <bo kupi sobie jeakies superdrogie i dobre nosidlo, jak zapowiedziala> i powiesila sie za krocze na wstazce czy czyms podobnym to powiedziala ze jej syn wytrzyma bo bedzie mial jaja ze stali :/
biedne dziecko. nie mowiac juz o tym ze zaraz po porodzie planuja dluga podroz we trojke- mysle ze to zajebosta frajda dla noworodka...
zrobilam sobie galerie z kuba w szmacie i zdjecia podpisalam : gruba kangurzyca, inne w nosidle : potrworne!!!, mojego meza w osace: torbacz niepospolity :>
a choc spasiona jestem <bo zawsze wazylam 55 kg a teraz p 10 wiecej> to przy wzroscie 183 i tak wygladam w porzadku <przynajmniej w ubraniu
jak ktos chce dostac sie na grono zakichane to dajcie maile- tam trzeba byc przez kogos zaproszonym, inaczej nie mozna sie zalogowac.
piekne to bylo musze przyznac
niestety tez obudzilam dziecia chichrajc sie (jak to slowo sie pisze????? ptrzez h czy ch??) dziec spojrzal na mnie z mega oburzona mina
ja cjuste kupilam, dobrnie do mnie w pon i bede mea gruba kangurzyca
z dzieciem to pewnie juz z 90kg wazymyon z jakies 8 i ja 80
pieknie
![]()
pola la ja chce!!! ja uwielbiam skandale![]()
![]()
![]()
![]()
a jak piszesz, ze sie tam mozna wyzywac to tym bardziej
![]()
Maz sie bedzie cieszył, ze wyżywam sie na kims innym
![]()
![]()
d.cichon@poczta.fm
piekne!!!!
w marnym humorze bylam dotychczas, juz mi przeszlo!![]()
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden