Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 60 z 91

Wątek: wkurzylam sie! pffff!

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

No i pani z instytutu Pampers jako wrocznia

Dawno już się tak nie naśmiałam z ludzkiej głupoty.

Chustomanka Awatar pulcheria
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

Łomatko, dzięki paniom z ww forum za poprawę humoru Po prostu popłakałam się ze śmiechu...
    Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)

Chusteryczka Awatar Bogusia
    Miejscowość
    Szwajcaria

Domyślnie

COFAM , UWIELBIAM TE FORA I TO żE TO ZANALAZłAś
    nORMALNIE SIę POSIKAłAM , A TO JUż WIELKIE WYRóżNIENIE
    MACIUŚ - 20.03.2007 JÓZIO - 23.10.2010 ZOJA - 21.02.2016
    Opowiedz mi mamo VLOG BLOG

Chusteryczka Awatar sabcia
    Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pulcheria
    Pozdrowienia dla wszystkich grubych kangurzyc, idę odmotać moje dziecię i położyć na płasko do łóżeczka, bo jeszcze mi się roztyje...
    he, he i niezapomnij much odgonić
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009
    Doradca z Doświadczeniem®

Chustofanka Awatar u_lcia
    Miejscowość
    józefów / warszawa

Domyślnie

tu jest śmiesznie, a tam nie było. narobiły dziewczyny dymu.. i też wystąpiłam w roli grubej kangurzycy ale chyba właściwie winni są producenci, którzxy wszystko jak leci nazywają chustami.. i potem się robi że dziecko wypadło z chusty bo klamra pękła..

Chustonoszka Awatar Joanka
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

wioska, kolczyki, dziesięcioro dzieci i muchy to HIT
    si Deus nobiscum, quis contra nos

doradca Akademi Noszenia

chusty.rzeszow,pl

Chusteryczka Awatar kajkasz1
    Miejscowość
    Chojnice

Domyślnie

To ja w końcu wiem, czemu mam tyle chust. Bo Kuba chudziutki i muszę go roztyć.
    Ja się normalnie nad nim znęcam i kręgosłupa nie prostuję .
    Kajka, żona Macieja, blogująca mama trzech synów - stary blog , nowy blog

Chustofanka
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sabciass
    te chusty to chyba pomysł sciągnięty od plemion zamieszkujących wioski. Z tego co widziałam na wielu zdjęciach to właśnie oni noszą i nosili tak dzieci. Mają wielkie kolczyki w nosach i noszą dzieciaki w szmatach na sobie bo mają ich np. 10-cioro, to muszą je jakoś ogarnąc. Tam nic nie dziwi i oni nie myślą o bezpieczeństwie, tak są nauczeni, jest im gorąco i muchy na nich siadają ale tak żyją.
    to z muchami jest super!!! ciekawe czy dotyczy tez komarów ??

Chustonówka
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

te chusty to chyba pomysł sciągnięty od plemion zamieszkujących wioski. Z tego co widziałam na wielu zdjęciach to właśnie oni noszą i nosili tak dzieci. Mają wielkie kolczyki w nosach i noszą dzieciaki w szmatach na sobie bo mają ich np. 10-cioro, to muszą je jakoś ogarnąc. Tam nic nie dziwi i oni nie myślą o bezpieczeństwie, tak są nauczeni, jest im gorąco i muchy na nich siadają ale tak żyją.
    tak, tak. takie plemie zamieszkiwało już 70 lat temu przynajmniej jedną wioskę w lubelskim - moja babcia tak nosiła moją mamę .......tylko kolczyków w nosie babcia nie miała ........ no ale za to muchy na niej siadały

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

Domyślnie

jestem grubą kangurzycą po tylu latach kiedy nazywana byłam chudzielcem, kiedy własny mąż się ze mnie nabijał "chodź kochanie, pojedziemy do smyka kupimy Ci spodenki" wreszcie jetem grubą kangurzycą

ale czy te mądrale mogą mi obiecać że będą tak mówić, jak po ciąży znów będę miała niedowagę karmiąc ??? prooooszę
    ja w zamian umieszczę sobie kolczyk w nosie żeby wszyscy byli usatysfakcjonowani
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chustomanka Awatar Ajka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

no kurcze dzieć mi się obudził bo nie mogłam się powstrzymać od śmiechu i chyba muszę zakładać pieluchę jak będę tu zaglądać bo prawie się posikałam ze śmiechu
    popłakałam się dobre to było
    moja mama miała nas 11 i czasem nosiła w fartuchu bo niestety chust u nas nie było, muchy czasem siadały ale kolczyków w nosie nie chciała nosić.

Cytat:
    "co zesłał los trzeba będzie stracić " 13.11. 2000 Kubuś i Franus (25tc) [*][*] 14,09 2004 2 fasolki(5tc) [*][*] ; kruszynka 08. 2012
    jesienna panienka 14.09.2001[/COLOR]; zimowy chłopak 22.02.2007; letni chłopaczek 03.07.2009
    Chustopróchno ze mnie

na urlopie od 2000 roku

Chusteryczka Awatar lola_22
    Miejscowość
    Katowice ;-)/Kraków

Domyślnie

cudne- dziekuje za chwile rozrywki o poranku
    Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
    już nie .pl ale wciąż zamotana

Chustofanka

Domyślnie

Hehehe, było supeeer! Już teraz rozumiem czemu sie tak dziwnie na mnie patrzyli w wiosce,gdzie mieszka teściowa. Wielka jak kangurzyca, z długimi kolczykami ( co prawda nie w nosie) i do tego te muchy... Malutkie meszki...ale trzeba było sie odganiać

Chusteryczka Awatar landa
    Miejscowość
    okolice Tarnowa

Domyślnie

Zaglądam tu co chwilę i się śmieję
    Jak to dobrze, że mamy poczucie humoru.

hanti skoro z definicji wszystkie jestęśmy kangurzycami grubymi to chyba będziesz mogła się tak nazywać kiedy już wrócisz do swoich rozmiarów Ja też z tych "grubszych" jestem hihihi.

Cały wieczór wczoraj wyobrażałam sobie jak to dzieć sobie zjeżdżalnię z mojego kręgosłupa zrobił. GENIALNE!!!
    Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009

Chustomanka Awatar polah
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

zapiszę to w ulubionych, będę sobie humor poprawiała w kiepskich momentach. i zastanawiam się nad reaktywacją kolczyka w nosie...
    Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
    Herbata z Malinami

Chustonoszka
    Miejscowość
    warszawa anin

Domyślnie

dodam tylko ze te posty o grubych kangurzycach to produkuje laska z tych co Wiedza Wszytsko Najlepiej.
    na jakie grono nie wejdzie to robi szum i po chwili sie wszyscy wyzywaja.
    az mi troche imponuje- ZAWSZE umiec sklocic na dowolny temat?!! :>

pfff.
    kiedys na innym gronie mi powiedziala ze jestem glupia i nieprofesjonalna bo nie umiem ciuchow do reklem wypozyczyc <obie bylysmy stylistkami> a potem nie umiala sie przyznac ze sama juz od roku nie pracuje i faktycznie zmienily sie zasady

jezuuu, jak ona mnie wkur.....!!!!

jak jej napisalam zeby zrobila eksperyment <bo kupi sobie jeakies superdrogie i dobre nosidlo, jak zapowiedziala> i powiesila sie za krocze na wstazce czy czyms podobnym to powiedziala ze jej syn wytrzyma bo bedzie mial jaja ze stali :/
    biedne dziecko. nie mowiac juz o tym ze zaraz po porodzie planuja dluga podroz we trojke- mysle ze to zajebosta frajda dla noworodka...

zrobilam sobie galerie z kuba w szmacie i zdjecia podpisalam : gruba kangurzyca, inne w nosidle : potrworne!!!, mojego meza w osace: torbacz niepospolity :>

a choc spasiona jestem <bo zawsze wazylam 55 kg a teraz p 10 wiecej> to przy wzroscie 183 i tak wygladam w porzadku <przynajmniej w ubraniu

jak ktos chce dostac sie na grono zakichane to dajcie maile- tam trzeba byc przez kogos zaproszonym, inaczej nie mozna sie zalogowac.

Chustonoszka
    Miejscowość
    warszawa anin

Domyślnie

dodam tylko ze te posty o grubych kangurzycach to produkuje laska z tych co Wiedza Wszytsko Najlepiej.
    na jakie grono nie wejdzie to robi szum i po chwili sie wszyscy wyzywaja.
    az mi troche imponuje- ZAWSZE umiec sklocic na dowolny temat?!! :>

pfff.
    kiedys na innym gronie mi powiedziala ze jestem glupia i nieprofesjonalna bo nie umiem ciuchow do reklem wypozyczyc <obie bylysmy stylistkami> a potem nie umiala sie przyznac ze sama juz od roku nie pracuje i faktycznie zmienily sie zasady

jezuuu, jak ona mnie wkur.....!!!!

jak jej napisalam zeby zrobila eksperyment <bo kupi sobie jeakies superdrogie i dobre nosidlo, jak zapowiedziala> i powiesila sie za krocze na wstazce czy czyms podobnym to powiedziala ze jej syn wytrzyma bo bedzie mial jaja ze stali :/
    biedne dziecko. nie mowiac juz o tym ze zaraz po porodzie planuja dluga podroz we trojke- mysle ze to zajebosta frajda dla noworodka...

zrobilam sobie galerie z kuba w szmacie i zdjecia podpisalam : gruba kangurzyca, inne w nosidle : potrworne!!!, mojego meza w osace: torbacz niepospolity :>

a choc spasiona jestem <bo zawsze wazylam 55 kg a teraz p 10 wiecej> to przy wzroscie 183 i tak wygladam w porzadku <przynajmniej w ubraniu

jak ktos chce dostac sie na grono zakichane to dajcie maile- tam trzeba byc przez kogos zaproszonym, inaczej nie mozna sie zalogowac.

Chustofanka Awatar kathriin
    Miejscowość
    WARSZAWA

Domyślnie

piekne to bylo musze przyznac
    niestety tez obudzilam dziecia chichrajc sie (jak to slowo sie pisze????? ptrzez h czy ch??) dziec spojrzal na mnie z mega oburzona mina

ja cjuste kupilam, dobrnie do mnie w pon i bede mea gruba kangurzyca
    z dzieciem to pewnie juz z 90kg wazymy on z jakies 8 i ja 80 pieknie
    www.kasiadobosz.com fotografia glamour & artnude

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

pola la ja chce!!! ja uwielbiam skandale a jak piszesz, ze sie tam mozna wyzywac to tym bardziej Maz sie bedzie cieszył, ze wyżywam sie na kims innym

d.cichon@poczta.fm

Chustomanka Awatar kashinka
    Miejscowość
    Royston, UK

Domyślnie

piekne!!!!

w marnym humorze bylam dotychczas, juz mi przeszlo!
    moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
    Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden

Uprawnienia umieszczania postów