u mnie też - koszmar jakiś
Ja tez tak mam od kilku dniMam nadzieję, ze nie zbilza sie wielki error.
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
Byle nie error
Ale mam dokładnie jak wy, wolno i wywala. W związku z powyższym - dobranoc![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Ja tez tak mam.I mnie to strasznie wkurza.
To niestety wina serwera, nie jest z tych najlepszych...
Ale zaden error sie nie zbliza.
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
I u mnie tragedia...strasznie wolno...a ja już winę zwalalam na kompa-starego gruchota...
Dzisiaj u mnie forum zamula i wywala mnie co chwilę....to znak jakis czy co... ?![]()
Adam 2009
Alicja 2011
Nadciąga "data base error"?![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
odsmażam stary wąteczek
Potrzebuję informacji - czy to forum nasze dzisiaj tak się kula powolnie, czy znowu muszę grzebać w ustawieniach routera?
Nienawidzę tego routera BTW nienawiścią wieczną i ogromną, bo to kawałek szitu z wybrakowanym oprogramowaniem jest, tak więc wolałabym, żeby to jednak forum miało czkawkę, a nie ten złom![]()
u mnie chodzi normlanie
W takim razie
Idę po młotek...
W takim razie
Idę po młotek...
Dziewczynki:0, mam pytanie, czy u Was też tak wolno chodzi forum (albo w ogóle nie szuka stron), bo u mnie wczoraj wieczorem się zaczęło no i dziś też jest masakra...a inne www wyszukuje mi migiem.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Dziewczynki, mam pytanie, czy u Was też tak wolno chodzi forum (albo w ogóle nie szuka stron), bo u mnie wczoraj wieczorem się zaczęło no i dziś też jest masakra...a inne www wyszukuje mi migiem
.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*