Witam, jak gdzieś przeczytałam na tym forum - że chustowiązanie wciąga i chusta ciągnie za sobą zakup kolejnej, na początku nie wierzyłam, byłam pewna że jedna mi wystarczy i dokonałam na początu zakupu nietrafnego, bo nosidło które bardzo szybko zwróciłam, po czym zostałam dumną posiadaczką zielonej Grecji Nati. Jak dla mnie był to zakup dość drogi, ale jak się okazało, cena Nati wcale nie jest taka wysoka, bo moje marzenie o Zarze albo żakardowym Didymosku wprost mnie przygniotło. O nowej nawet nie myślę, ale i używana jest koszmarnie dla mnie droga. Kochane chustomaniaczki, czytam, szukam i przeglądam, stało się to wręcz moją obsesją - zakup drugiej chusty uważam za konieczny, ale przerasta mnie cena chust. Nie chcę kupować byleczego, bo jak wiadomo chusta ma mi posłużyć trzy lata a kto wie, może i dłużej jeżeli zdecydujemy się na jeszcze jedno dziecko. Nie chcę tez kupować chusty dobrej, taniej ale nieładnej, bo wówczas jej nie założę, bo przecież my mamy oprócz tego że chcemy być dobrymi matkami, to chcemy też ładnie wyglądać, a nie każdy kolor nam służy. Poradźcie proszę co robić, gdzie szukać, jakie firmy są godne polecenia, bo na allegro można zrobić zakup nawet za 60 zł, ale nie wierzę w ich dobrą jakość.