Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: (10kwietnia)Kraków ul.Fałęcka ok.godz 19.30. Mama w zielonej chuście:)

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie (10kwietnia)Kraków ul.Fałęcka ok.godz 19.30. Mama w zielonej chuście:)

Mamo w zielonej chuście, jesteś tu? Minęłam Cię jadąc autem, bo jakbym szła, to bym zagadała zapewne .
    Ostatnio edytowane przez bubusita ; 12-04-2010 o 14:08
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

NO i chyba nie ma Cię tu...a tak się już cieszyłam, że tak bliziutko mam mamę chustuącą .
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Uprawnienia umieszczania postów