W piatek 30 maja miedzy 16 a 18 w radiowej Trojce bedzie reportaz o noszeniu w chustach i Klubie Kangura. Aga pewnie da znac wieczorem, o ktorej dokladnie.
.
reportaże w Trójce są albo zaraz po 17 albo po 18... nie pamiętam, bo u nas to leci ciągiem![]()
Jakby nikt nie wiedział dokładnie, to postaram się dzisiaj sprawdzić. Zawsze to łatwiej będzie ustrzelić.
A poza tym w ogóle polecam Zapraszamy do Trójki, bo to bardzo przyjemna audycja (jak i całe radio)
Live, Love, Enjoy Life! Always.
Tobiasz 17.11.2003 Matylda 25.10.2007 Ignacy 24.07.2011
O jak się cieszę, że w mojej ukochanej Trójce będzie o chustach! Dam cynk całej rodzince!
Hmm, jutro jedziemy na wieś, więc nie wiem czy mi się uda posłuchać![]()
Live, Love, Enjoy Life! Always.
o chustach będzie jutro.. rzeczywiście nie wiem dokładnie o której, bo audycja jest na żywo.. ale i tak słuchac warto bo to fajne radiomożna on line : http://www.polskieradio.pl/sluchaj/
oprócz wielu ciekawostek chustowych, informacji skąd chusty w Polsce będzie.. pierwsza radiowa instrukcja wiązania chusty![]()
![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
o świetnie, to zrobicie mp3 z tego?![]()
bo ja oczywiście nie będę w stanie posłuchać dzisiaj
już 18: 30 Gdzie ten reportaż??
Kurcze, chyba przegapiłam.... Zasugerowałam się tym, że ktoś napisał 18.15...
Ja też słucham i nicSłucham wybiórczo przy wtórze śpiewów dzieciaczków, ale nic nie wyłapałam. może jednak dziś nie poleci?
I chyba niechcący troszkę namieszałamByła mowa, że to będzie reportaż, a reportaże lecą w Trójce o 18.15. Przepraszam
![]()
Słuchajcie, o 21:05 jest "Klub trójki" Tam często jest reportaż a potem audycja na ten temat. Może wtedy będzie?? Profilaktycznie będę słuchać Tr ójki do pólocy...![]()
W piątki jest inna ramówka, dziś nie ma klubu trójki.
hura!!!! ja dzis nie mogłam słuchac, bo byliśmy na spacerku do pozna, ale w poniedziałek chyba dam rade![]()