rozwarstwił mi się właśnie FB one size - ma na bank mniej niż 6m-cy bo mała tyle nie ma
mam inne FB (ale rozmiarówki), dłużej i są ok..
ehh no i teraz rachunek muszę znaleźć..
Mi też się zdarzyło i niestety w tej odwarstwionej części zrobiła się mini dziurka, która przepuszcza wilgoć - otulacz bezużyteczny już.
Mi też się taka pieluszka Fuzzi Bunz zakupiona w Pieluszkarni trafiła, zauważyłam to po 4 miesiącach użytkowania, ale nie pomyślałam że to można reklamować. Teraz to ona u nas jest już z 10 miesięcy![]()
Musia i Tusia* V 2007 ... Franuś VIII 2008 ... Antoś IV 2010 ... Karolek VII 2013
* Mamusia i Tatuś wg 2,5 letniego Karolka
lubimy wielorazowe pieluszki używać i czasem szyć
Reklamować można bez paragonu, natomiast zwrot towaru musi być z paragonem - myślę, ze to użyteczna informacja. Reklamacje Fuzzi Bunza przyjmują spokojnie, to byłą jakaś felerna partia chyba.
Jacek ur. 23.02.2007
Jaśmina ur. 02.04.2009
www.kudobremu.pl - Centrum Pomocy Psychologicznej i Terapii Uzależnień (pomoc internetowa i osobista)
www.kluczdoumyslu.pl - kursy szybkiego czytania i uczenia się
u nas jedna sie rozwarstwiła (kupowna uzywana) ale nie przecieka i jak na razie w uzytkowaniu nie ma zadnej roznicy!
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
nam też się rozwarstwiła. pieluszka babyland. już po jakimś czasie użytkowania. wydawało mi się, że założyłam lekko nieedoschniętą i spociło mi się dziecko. i przy wyjmowaniu wkładu zauwazyłam że się rozeszło. ale poza tym nic więcej. używamy w takiej wersji już spokojnie ze dwa miesiące. estetycznie straciła (jak ktoś ogląda od środka) poza tym jest ok
też bym nie pomyślała reklamować..
dodam ,ze u nas rozwarstwiła sie FB czerwona w stokrotki - wlasnie sobie przypomniałam, ze ona jednak byla kupowana nowa![]()
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
No tak a mi już cztery napy odpadły w mojej ukochane FB. Nawet nie pomyślałam,że można to reklamować. Paragon poszedł do śmietnika.![]()
tak sobie pomyśłałam, że jeśli rozwarstwiony pul przecieka to mozna by było wyciąć prostokąt z pulu innego i włożyć np. do kieszonki do środka i wtedy nie będzie przeciekać
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)