Pokaż wyniki od 1 do 20 z 64

Wątek: pul rozwarstwiony

Mieszany widok

Chustonówka Awatar agni
    Miejscowość
    Łódź - Polesie

Domyślnie

rozwarstwił mi się właśnie FB one size - ma na bank mniej niż 6m-cy bo mała tyle nie ma
    mam inne FB (ale rozmiarówki), dłużej i są ok..
    ehh no i teraz rachunek muszę znaleźć..

Chustomanka

Domyślnie

Mi też się zdarzyło i niestety w tej odwarstwionej części zrobiła się mini dziurka, która przepuszcza wilgoć - otulacz bezużyteczny już.

Chustomanka Awatar araszara
    Miejscowość
    południowe okolice Warszawy (dawniej okolice Paryża)

Domyślnie

Mi też się taka pieluszka Fuzzi Bunz zakupiona w Pieluszkarni trafiła, zauważyłam to po 4 miesiącach użytkowania, ale nie pomyślałam że to można reklamować. Teraz to ona u nas jest już z 10 miesięcy
    Musia i Tusia* V 2007 ... Franuś VIII 2008 ... Antoś IV 2010 ... Karolek VII 2013

* Mamusia i Tatuś wg 2,5 letniego Karolka

lubimy wielorazowe pieluszki używać i czasem szyć

Chustofanka Awatar mama-japonka
    Miejscowość
    Kudowa-Zdrój

Domyślnie

Reklamować można bez paragonu, natomiast zwrot towaru musi być z paragonem - myślę, ze to użyteczna informacja. Reklamacje Fuzzi Bunza przyjmują spokojnie, to byłą jakaś felerna partia chyba.

Domyślnie

u nas jedna sie rozwarstwiła (kupowna uzywana) ale nie przecieka i jak na razie w uzytkowaniu nie ma zadnej roznicy!
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustofanka Awatar u_lcia
    Miejscowość
    józefów / warszawa

Domyślnie

nam też się rozwarstwiła. pieluszka babyland. już po jakimś czasie użytkowania. wydawało mi się, że założyłam lekko nieedoschniętą i spociło mi się dziecko. i przy wyjmowaniu wkładu zauwazyłam że się rozeszło. ale poza tym nic więcej. używamy w takiej wersji już spokojnie ze dwa miesiące. estetycznie straciła (jak ktoś ogląda od środka) poza tym jest ok
    też bym nie pomyślała reklamować..

Domyślnie

dodam ,ze u nas rozwarstwiła sie FB czerwona w stokrotki - wlasnie sobie przypomniałam, ze ona jednak byla kupowana nowa
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No tak a mi już cztery napy odpadły w mojej ukochane FB. Nawet nie pomyślałam,że można to reklamować. Paragon poszedł do śmietnika.

Chusteryczka Awatar Truscaveczka
    Miejscowość
    Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andzia330 Zobacz posta
    u nas jedna sie rozwarstwiła (kupowna uzywana) ale nie przecieka i jak na razie w uzytkowaniu nie ma zadnej roznicy!
    To miałam pisać, rozwarstwiła mi się chineczka, używam dalej, nie przemięka.
    Sarcasm helps keep you from telling people what you really think of them.
    Dziergam Pichcę Ględzę Tłumaczę

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

tak sobie pomyśłałam, że jeśli rozwarstwiony pul przecieka to mozna by było wyciąć prostokąt z pulu innego i włożyć np. do kieszonki do środka i wtedy nie będzie przeciekać
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Uprawnienia umieszczania postów