Faaajnie, przyszła wiosna i coraz więcej chust na Żoliborzu)
Faaajnie, przyszła wiosna i coraz więcej chust na Żoliborzu)
Ostatnio edytowane przez MartaS ; 12-04-2010 o 21:22
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
koło 14 z dzieciem z przodu na Popiełuszki to byłam ja - ale w błękitnych motylkach didkowych...na Żoliborzu gościnnie, ale będziemy cześciej![]()
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012
Jeżeli Dom Chleba to taka budka ( na przeciwko kwiaciarni) przy przejściu przez Broniewskiego z wysepką to byłam ja z Miśkiem na plecach - manduca ice rose - godzina pasuje
Jest tak cudnie że dopiero co wróciliśmy![]()
Ostatnio edytowane przez Luthienna ; 09-04-2010 o 20:25
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
A to już wszystko jasne
Już wiem, ze Marta koło 14.00 bywa w parku na Sadach. Chciałabym czatować na spotkanie, ale niestety mój Skarb o tej porze mocno drzemie.....
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Zupełnie nic straconego!!! Mieszkam w bloku 26 czyli blisko parku. Niestety jak i Ty pracuję - raz na rano innym razem po poludniu. Więc Misio spaceruje na zmianę raz z mamą, raz z tatąTak tak, dokładnie o tą budkę chodziA my bywamy w sadach tak właśnie w okolicach 14, czasami też rano, ale tylko w piątki soboty i niedziele. W pozostałe dni pracuję....Szkoda, że nie widziałam manduki ice rose, ale może jeszcze nic straconego
![]()
![]()