Kasia to przemiła kupująca, bardzo dziękuję za szybko wpłatę za pslinga![]()
Kasia to przemiła kupująca, bardzo dziękuję za szybko wpłatę za pslinga![]()
O, ja też pierwszą chustę na tym forum od Kasi kupiłam. Wszystko zgodnie z umową. Polecam![]()
łosz miłe panie - dziękuję za ten wątekrumianam jak wiśnia
jakie to miłe
![]()
też się przyłączę do pochwałKasia fajna sprzedająca i kupująca
do tego przemiła, bezproblemowa osoba
![]()
Kupiłam rosso od Kasi, super stan (chusty nie Kasi, znaczy Kasi pewnie tez), błyskawiczna przesyłka. Dziękuję
kupilam od Kasi Mossa i Girasola Wrappers ParadiseOh i Ach ! Dziekuje piekne chusty, super stan :*
Kupowałam od Kasi dwukrotnie - kółkową BB dla siebie i Marsupi dla koleżanki - za każdym razem wszystko było super - kontakt, wysyłka, stan. Pozostaje podziękować raz jeszcze![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
ja też seryjnie od kasi kupuję, z kasią się wymieniam, polecam - miło, uczciwie, wszystko super zadbane![]()
![]()
Mnie pozostaje się podpisać tylko pod tym, co zostało już napisane.
Kasiu-za wszystko bardzo dziękuję!!!
buziaki dla Was, dziewczętabardzo mi miło
![]()
uwielbiam ciuszki i chusty od kasi- są zawsze pięknie pachnące, uprasowane i w doskonałym stanie
dzięki
Aś, Julek '08 i Alik '11
ja tez polecam transakcje z Kasia!!! wszystko super, przesympatyczna kobietka...o wielkim sercu
bardzo mi miło ze mialam mozliwosc sie o tym przekonac
Kasia mama Kornelii, Misi i Franka
Kolejny raz bardzo dziękuję-chusta rewelka!
Kasiu-buziaki!!!
![]()
kobity, po całym dniu, tygodniu ciężkim wlazłam tu... miód na moje serce lejecie, ukłony dla Wasinteresy z Wami to przyjemność, po prostu
![]()