Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: trenerki

Domyślnie Koniec siusiana w pieluszki no i co teraz?

Dziewczyny, czy uzywacie jakis treningowych majteczek i jak tak to jakie lubicie najbardziej?
    Dziekuje!

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Ale napisz coś więcej
    Najlepiej, to od razu przejść na zwykłe majty - niech czuje, że leci po nogach, to zaraz zacznie panować nad zwieraczami

Chustofanka
    Miejscowość
    okolice Wadowic

Domyślnie

tylko na wyjścia "zabezpiecz" pupę bo może się trafić jakaś wpadka, IMO po domu zwykłe majty najlepsze
    Mama Anieli- 8 lipca 2007 i Antosi - 15 sierpnia 2009

Domyślnie

Zakladalam zwykle majty mojej starszej, ale to bylo w Kalifornii. Tutaj poki jeszcze lato nas odwiedzi to chcialabym cos, ale nie pieluszke, na wyjscia. W domu faktycznie biega w zwyklych majteczkach ale my tak czesto wychodzimy.
    Co zakladalyscie/zakladacie na wyjscia?

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CABabies Zobacz posta
    Zakladalam zwykle majty mojej starszej, ale to bylo w Kalifornii. Tutaj poki jeszcze lato nas odwiedzi to chcialabym cos, ale nie pieluszke, na wyjscia. W domu faktycznie biega w zwyklych majteczkach ale my tak czesto wychodzimy.
    Co zakladalyscie/zakladacie na wyjscia?
    Zależy na jakim etapie Intensywnego odpieluchowania? To ja już nic nie daję - tylko biorę ubranka na ewentualne przebranie

Chustofanka Awatar pawimi
    Miejscowość
    Lake Villa, USA

Domyślnie

ja uzywalam trenerki ale bardzo krotko, teraz w zwyczajnych gaciach lata i zawsze mam ubrania na przebranie w razie czego, chociaz jeszcze nam sie nie zdarzylo to "w razie co" pomimo tego ze duzo czasu poza domem spedzamy i sporo jezdzimy samochodem. A wiec moja konkluzja - szkoda kasy na trenerki

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

majtki, ewentualnie wkladka jakas. ale w zasadzie majtki tylko.
    na wyjscie biore tzw. Zestaw Maly Tomek: majtki - kilka par, spodenki, skarpetki.
    i juz.

matka czworga
    i psa

Chustomanka

Domyślnie

Tak sobie czytam i nie wiem co robić:-/
    Dzieć mi woła po fakcie zwykle "mama sisi", z tym, że jak bez pieluchy i się leje po nogach nie przejmuje się wogóle, tylko woła "mocio" (czyt. mokro) i pokazuje na podłogę. Dziś założyłam trenerki Bambino Mio, powiedziałam, że to majty (bo się ostatnio upiera, żeby moje zakładać:-/) i mała po chwili woła "mama sisi". I o dziwo nie było kałuży na podłodze, więc się te majty sprawdziły. A wy mi tu piszecie, że nie potrzebne.... ja zmieniam pieluchy co 0,5-1,5h, bo mi mała tak woła, więc może by dało rady w trenerkach?

P.S.
    Chyba czas się zmobilizować i przerobić trochę tetry i majtek na trenerki

Uprawnienia umieszczania postów