Dziewczyny, czy uzywacie jakis treningowych majteczek i jak tak to jakie lubicie najbardziej?
Dziekuje!![]()
Dziewczyny, czy uzywacie jakis treningowych majteczek i jak tak to jakie lubicie najbardziej?
Dziekuje!![]()
Ale napisz coś więcej
Najlepiej, to od razu przejść na zwykłe majty - niech czuje, że leci po nogach, to zaraz zacznie panować nad zwieraczami![]()
tylko na wyjścia "zabezpiecz" pupę bo może się trafić jakaś wpadka, IMO po domu zwykłe majty najlepsze
Mama Anieli- 8 lipca 2007 i Antosi - 15 sierpnia 2009
Zakladalam zwykle majty mojej starszej, ale to bylo w Kalifornii. Tutaj poki jeszcze lato nas odwiedzi to chcialabym cos, ale nie pieluszke, na wyjscia. W domu faktycznie biega w zwyklych majteczkach ale my tak czesto wychodzimy.
Co zakladalyscie/zakladacie na wyjscia?
ja uzywalam trenerki ale bardzo krotko, teraz w zwyczajnych gaciach lata i zawsze mam ubrania na przebranie w razie czego, chociaz jeszcze nam sie nie zdarzylo to "w razie co" pomimo tego ze duzo czasu poza domem spedzamy i sporo jezdzimy samochodem. A wiec moja konkluzja - szkoda kasy na trenerki![]()
majtki, ewentualnie wkladka jakas. ale w zasadzie majtki tylko.
na wyjscie biore tzw. Zestaw Maly Tomek: majtki - kilka par, spodenki, skarpetki.
i juz.
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
Tak sobie czytam i nie wiem co robić:-/
Dzieć mi woła po fakcie zwykle "mama sisi", z tym, że jak bez pieluchy i się leje po nogach nie przejmuje się wogóle, tylko woła "mocio" (czyt. mokro) i pokazuje na podłogę. Dziś założyłam trenerki Bambino Mio, powiedziałam, że to majty (bo się ostatnio upiera, żeby moje zakładać:-/) i mała po chwili woła "mama sisi". I o dziwo nie było kałuży na podłodze, więc się te majty sprawdziły. A wy mi tu piszecie, że nie potrzebne.... ja zmieniam pieluchy co 0,5-1,5h, bo mi mała tak woła, więc może by dało rady w trenerkach?
P.S.
Chyba czas się zmobilizować i przerobić trochę tetry i majtek na trenerki![]()