Pokaż wyniki od 1 do 20 z 48

Wątek: trenerki

Widok wątkowy

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shilo Zobacz posta
    Ewinko, tak się zbieram do tego pytania Cię i wreszcie mam okazję Tusię puszczasz bez pieluchy - czyli jak? Z gołym tyłkiem? Czy jednak jakieś spodenki zakładasz? I co ze stópkami? Skarpetki, kapcie? Kapci się chyba nie da, bo jak po nodze poleci, to co, zmieniać od razu (i mieć fafnaście par )? A jeśli spodenki by zakładać, to trzebaby chyba ich mieć tyle, co i pieluch?? Nie wiem, jak logistycznie takie bezpieluchowe latanie rozwiązać
    Shilo, zaczęło się od tego, że puściłam z gołą pupą, ale ze skarpetkami. Ale Tuśka jest samodzielna, więc szybko (nie wiem dzień, dwa) sama wzięła i założyła spodenki i tak było dłuższy czas. Na szczęście mamy duuużo spodni, a Tuśka nie sika już wiele razy wciągu dnia. Teraz nosi już majteczki ze spodniami lub rajstopkami. Ale jak już mówiłam, nie trwało to długo. Choć nadal popuszcza, to jednak jest to max 5 razy na dzień. Czasem wystarczy tylko majteczki zmienić - a spodni nie trzeba.
    A papci nie używamy w ogóle.
    Pieluch nie zakładam już absolutnie wcale, ani do spania, ani na spacery (wczoraj byłyśmy w Warszawie pociągiem - mieszkamy pod - i ani razu nie popuściła nawet!)
    Ostatnio edytowane przez ewinka ; 10-04-2010 o 13:59

Uprawnienia umieszczania postów