To się pochwalę, można??Przyfrunęły do mne pawie, nówki pierwszy raz mam w łapkach i jestem zdziwona, mięsiste i trójwymiarowe
Piękne
i zadzwiająco szerokie 70cm.
Dziękuję Norisce za pomoc techniczną
![]()
To się pochwalę, można??Przyfrunęły do mne pawie, nówki pierwszy raz mam w łapkach i jestem zdziwona, mięsiste i trójwymiarowe
Piękne
i zadzwiająco szerokie 70cm.
Dziękuję Norisce za pomoc techniczną
![]()
pazerna! aż dwie sztuki?![]()
Dwie pawie chusty
Sprzedaj z jedną)))))
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
Mnie też ruszyły
A jak Noriska dała namiar to nikt kupić nie chciał...![]()
Ostatnio edytowane przez demona ; 07-04-2010 o 19:36
piknedwa ptice to już stadko hodowlane zakładasz
![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
gdziez to było????!!!
Nie zaprzeczam bo nino havana istotnie mi coś mówi, ale nic więcejnie pamiętam
![]()
Faaaajne, a kiedyś mi się nie podobały... Marzą mi się dla drugiego chuścioszka pawiszcze czarne...
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
tu
http://www.chusty.info/forum/showthr...weskim-sklepie
świetnie mówią po angielsku![]()
Ostatnio edytowane przez demona ; 07-04-2010 o 19:58
A ja ten wątek przegapiłam, gapa![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
6 wzięlam odrazu, ale 4 wisiała kilka dni.