Hmmm, a może by tak moje gwiazdki Lany przerobić? Powinno być fajnie, takie sztywniejszy materiał ... Tylko kto mi to przerobi???
Hmmm, a może by tak moje gwiazdki Lany przerobić? Powinno być fajnie, takie sztywniejszy materiał ... Tylko kto mi to przerobi???
Pola, ja bardzo lubie nosic w tej swojej Ince MT, ale jezeli mam nosic bardzo dlugo, to wybiore jednak Beanslings, Bamberoo, DC czy FBS, ktore maja porzadnie wypelnione pasy naramienne. Zaleta chustoMT jest to, ze po zlozeniu zajmuje malo miejsca. Jezeli mam nosic Orlinka z przodu, to w chustoMT jest mi tak samo wygodnie, na plecach jednak odczuwam pewna roznice.
no właśnie, ja tak myślałam o szerokich pasach niewypełnionych i takie mam, przy brzuchu mam tylko wypełnienie pod panelem.
no i nosiłam tylko na razie z przodu, dociąganie musi jak w chuście być na fest, bo inaczej niewygodnie się robi.
miętki z wypełnieniem są takie bardziej spoko maroko co do dociągania, mini niedociągnięcie nie wpływa na nic.
ale po złożeniu to maciupeńkie zawiniątko.
a w ogóle to dziś przy prasowaniu:
siedzimy sobie na starość z Vegą przed gablotką w czarnych skórzanych fotelach
za nami promienie zachodzącego słońca odbijają się od szyby gabloty
ciągniemy cygara
późne leniwe popołudnie
na palcach zbliża się do nas Maria
całuje w rękę i z szacunkiem mówi:
madre z wielkim respektem odnoszę się do twoich uwag dotyczących noszenia
niestety wybacz śmiałość, lecz nadal mam niebagatelne problemy z dociąganiem chusty
pomóż mi droga madre opanować tę sztukę do perfekcji
pociągam powoli cygaro
spoglądam z zamyśleniem w siną dal i odpowiadam powoli:
Vego, moja stara przyjaciółko, racz łaskawie poinstruować moje potomstwo jak obchodzić się z tym szlachetnym kawałkiem materiału, ponieważ właśnie coś mi strzyknęło w krzyżu
wyjmij z gabloty twoimi własnymi rękami zdeprawowane indio calzone pistazione navarone i ukaż mej córce niewyobrażalnie wielką moc tej chusty na mym słodkim wnuczęciu
cdn. bo musiałam pranie wstawić i kuraka nasmarować marynatką
ha ha.. magda ale masz wyobraźnię.. niecierpliwie czekam na cdn.
Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)
![]()
normalnie Kochana książkę napisz
![]()
To będzie pierwsza książka z akcją i z chustami na pierwszym planie![]()
![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
![]()
![]()
dobre, dobre
cos w tym jest, ja przez chuty poznalam swietne dziewczyny i mam nadzieje, ze te znajomosci przetrwaja
Tomek (III.07) Asia (X.09)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
http://fotelik.blox.pl/html