Witajcie jestem totalna świeżynka jeśli chodzi o chusty, zamówiłam sobie chustę lnianą z pracowni vombati i się zastanawiam czy dam radę czy jeszcze nie kupić elastycznej mam okazję kupić nati . Proszę o radę.
Witajcie jestem totalna świeżynka jeśli chodzi o chusty, zamówiłam sobie chustę lnianą z pracowni vombati i się zastanawiam czy dam radę czy jeszcze nie kupić elastycznej mam okazję kupić nati . Proszę o radę.
Jeżeli jesteś świeżynką, to brałabym elastyczną. Mi początkującej było z taką łatwiej.
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.
a ja się z elastykiem nie dogadałam, kupiłam tkaną i do tej pory nam służyKup dobra tkaną i po prostu cwicz motania lepszego sposobu nie ma
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Tkana to inwestycja na cały okres noszenia, elastyk na sam początek.
Ja zaczynałam od tkanej.
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®