ja sie podpisuje pod marza i Agut
nobullka wprawdzie niedawno się pozbyłam ale nosił super, na starość zostawiłam sobie właśnie storcza![]()
ja sie podpisuje pod marza i Agut
nobullka wprawdzie niedawno się pozbyłam ale nosił super, na starość zostawiłam sobie właśnie storcza![]()
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
tak
nie powiem jak ostatnio trafiłam na chustraganie (tak, jeszcze tam wchodzę, siła przyzwyczajenia) i zobaczyłam wątek Inki to się mocno biłam z myślami, ale skoro nie nosze to Ulka musi wystarczyć za dekorację![]()
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
A ja mojej jakoś nie mogę sprzedaćTzn wystawiam na sprzedaż i zmieniam po chwili zdanie
Gdyby jej kolory były przeniesione na Jade/Zare to było by cudnie![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
I to tak bez dodatków poniesie roczniaka?
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®