Pokaż wyniki od 1 do 20 z 67

Wątek: Nosidła Turystyczne //wątki połączone

Mieszany widok

Chustomanka Awatar nehema
    Miejscowość
    Kraków/Wieliczka

Domyślnie nosidła turystyczne

możliwe że to wątek nie powinien być zakładany akurat TUTAJ (wydawało mi się najodpowiedniejszym miejscem) jeżeli tak to proszę o przeniesienie
    mam pytanie odnośnie nosideł turystycznych takich wielkich ustrojstw ze stelażem
    cenowo stoi to tak jak limitowana manduca (ochh jak bym chciała)
    ale wielkie to takie i nie wiem czy rzeczywiście takie super do podróżowania z dzieckiem (roczniak)
    mam pewne obawy:
    nie jest blisko mnie (może mniej się bedziemy pocić)
    czy nie będzie dyndać i wisieć na kroczu jak w wisiadle ?
    a może TO bezpieczniejsze niż ergo w góry że w razie upadku te stelaże chronią ?
    dostaliśmy jedno takie (jolly light) i nie bardzo wiem co z tym fantem począć

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

jedno jest pewne. środek ciężkości jest o wiele gorzej usytuowany niż w jakimkolwiek ergonomiku... nie wiem, jak długo chcesz chodzić po tych górach i jaką masz kondycję...
    mama Mikroba, żona delfina
    Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.

Chustofanka

Domyślnie

Ja rok temu mialam podobny dylemat, co kupic do noszenia w gory. POjechalismy ze znajomymi, oni wlasnie z takim nosidlem, my w manduce. I im i nam sie sprawdzilo, tzn oni byli zadowoleni z turystycznego, my z manduci. U nas byl ten plus, ze manduca nie zajmuje tyle miejsca co nosidlo turystyczne . No i nosidlo samo w sobie jest ciezkie, wiec u znajomych to tata glownie nosil, a my troszku z mezem na zmiane. Moj mąż nie chustowy jest, natomiast manduce i noszenie w niej pokochal od razu. A co do nosidla turystycznego, to pamietam, ze nawet pojechalismy z Ala do sklepu, ale ona jak to zobaczyla, to wsiąść do niego nie chciala, wiec to ona podjela decyzje, ze nosic to ona sie chce, ale w Manduce
    Ania - żona i matka trójeczki rozrabiaków

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

co do przegrzewania... używaliśmy Manduci i mamy teraz Tuli, które jest zdecydowanie bardziej przewiewne i w niczym nie jest gorsze.

Chustomanka Awatar busia
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Nam sie nie sprawdzilo a wlasciwie to maz uparl sie, ze bedzie nosil w turystycznym zamiast w manduce. Jednak po dwoch dluzszych spacerach stwierdzil, ze w manduce znacznie wygodniej a Tatanka poszla na sprzedaz.
    Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011) , żona Łukasza

Chustomanka Awatar dominika79
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

dziewczyny a miała któraś takie http://photo.ojej.pl/001171CF0/Nosid...azu-_large.jpg

mam mozliwosc zakupu baaaardzo tanio ciekawa jestem czy warto - głównie ze względu na to ze słuzy tez jako krzesełko podczas wyprawy, a Hania tylko tak spacyfikowana siedzi.. wyciagnieta z chusty/MT pierwsze co robi to ucieka.. tylko zastanawiam sie czy to akurat czy jednak zainwestowac i w inne.. z drugiej strony i tak na codzien w chuscie noszę a za duzo w kieszeni nie mam
    H- 28.06.2008 r., M -05.06.2001 r.

mojdom13.blogspot.com

http://http://www.chusty.info/forum/...ad.php?t=46784pieluszki wielorazowe

---> w razie zapchania skrzynki pw---> dosr@poczta.wp.pl

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

jesli mnie wzrok nie zawodzi, to przeciez tu dziecko wisi na kroczu!!! :/ za zadna cene bym nie kupila takiego badziewia... predzej bym z chusty takie siedzisko wiazala... fuj fuj

Uprawnienia umieszczania postów