Cytat Zamieszczone przez reniason Zobacz posta
Przekopiuje Ci moją wypowiedż z innego wątku na temat formowanek
Ja w sumie mam 3 formowanki z krórych jestem zadowolona wszystkie stosuję głównie na noc i nic nie przecieka po 10 godzinach. Nature babies bambusowa miłość- ma polarek w środku także jest sucho przy pupie i to jest kieszonka w zestawie jest wkładka bambusowa ale ja dokładam jeszcze wkładkę z mikrofibry. Szybko schnie.
Flexi tot - schnie dłużej od poprzedniej ale do niej już nic nie trzeba dokładać. Nie ma polarka przy pupie więc ja daję i to jest też taka kieszonka gdzie ma taką długą wkładkę z jednej strony bambus a z drugiej włochata mikrofibra i to się wkłada do tej kieszonki w zestawie jest jeszcze dodatkowa wkładka z bambusa. Pieluszka w nowej wersji ma napki zmniejszające rozmiar. Jak dla mnie pieluszka nie do przesikania
Formowanka od Alohy Bambolini- też kieszonka z zewnątrz bawełniany welur a w środku bambusowy welurek do tego wkładam też od Alohy wkład z froty bambusowej. Formowanka śliczna i dość szybko schnie. Ja się w niej zakochałam

Dodam jeszcze że jakbyś chciała kupować wkładki bambusowe to polecam te od Alohy są rewelacyjne po złożeniu wychodzi w sumie 4 warstwy bambusa i kosztują 13 zł
to wlasnie po twojej wypowiedzi (ktora czytalam wczesniej, znanim ty tu ja napisalas), zdecydowalam sie na bambusowa milosc)