Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 81 do 85 z 85

Wątek: no to mamy :( tekst na PUDELKU

Chustonoszka Awatar Alix

Domyślnie

Moda lansowana przez gwiazdy Tak, one są przecież jedynym niedościgłym wzorem
    Kocham takie teksty.

Mnie tez wczoraj pytali czy mi z kolkowej natki nie wypadnie...

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Mam dziwne przeczucia że w kraju ludzi o dziwnym IQ czyt.USA dojdzie w końcu do np podpalenia dziecka bo ktoś coś gotuje nie zważając na dziecko, uduszenie w tym czymś po kolana co ma Kidman to chyba nie problem...mam dziwne przeczucia że będzie gorzej i gorzej i coś czuję że to producenci wózków rozpętują takie afery tzn nagłaśniają. Bo jakoś cicho od dawna o toksycznych substancjach w wózkach i o wypadkach w nich np że się przewrócił albo matka weszła na jezdnię wózkiem nie patrząc czy coś jedzie itp
    Szkoda że taka będzie opinia o chustach bo to i tak nowość w naszym kraju bez dłuższych tradycji pokoleniowych w noszeniu lub ze skojarzeniami wyłącznie biedoty z Afryki lub Romów którzy nosili dzieci bo ich na wózek nie stać. Nikt nie widzi innej ideologii chust.
    A nam coż pozostanie słuchać jak to krzywdzimy swoje dzieci i że napewno się uduszą...

Chusteryczka

Domyślnie

no jak bedziemy cichutko siedziec to tak, to tylko to nam pozostanie
    ale na akcję winna występowac REAKCJA
    i znowu kazdy ma swoj rozum, sam zdecyduje czyje racje do niego przemawiają

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

http://wiadomosci.onet.pl/2152643,12...czke,item.html
    czy winna tu parówka? dlaczego sąd sądzi kobietę, a nie parówkę??
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustofanka Awatar pawimi
    Miejscowość
    Lake Villa, USA

Domyślnie

winna matka ktora pozostawila swoje dziecko samo z nieodpowiedzialna kobieta czego dowody miala juz wczesniej...no i wynika w sumie ze nie tylko amerykanie wykazuja sie dziwnym IQ ...
    Czytalam tez na gazecie odnosnie szkodliwosci chust ...az ciezko mi bylo zyacisnac zeby zeby nie wypalic czegos glupiego na te wszystkie komentarze bo najgorzej to klocic sie z idiota...zrowna cie do jego poziomu, a potem pobije wlasnym doswiadczeniem.

Uprawnienia umieszczania postów