-
chłonne i szybkoschnące formowanki - które??
Od kilku dni zaczęliśmy przygodę na tetrze + otulacz. Ale dziś na noc spróbowałam zamiast jednorazówki, formowanki z otulaczem i super się sprawdza z tym, że ta formowanka koszmarnie długo schnie.
rozglądam się za formowankami, ale brak jednoznacznych informacji które chłonne a które nie. No i praktyczna sprawa schnięcie.
Nie umiem znależź jednoznacznych onformacji w tym gąszczu. Help me , bo mąż weźmie ze mną rozwód bo twierdzi że pieluchy mnie pochłonęły i traci cierpliwość na moją montematyczność
-
lalunia
tots bots flexitot,na noc nakładasz wkładkę z polaru,bo są bez.chłonne i szybkoschnące.
z konopnych najszybciej schną lulu nature.
-
Chustomanka
testuę własnie formowankę bambusową (z mikropolarem przy pupie) szytą przez Yettę i jestem bardzo zadowolona, formowanka ma kieszonke, więc nie schnie długo, a dzieki temu, że do środka można włożyc wkłady jest bardzo chłonna i mała wytrzymuje w niej spokojnie całą noc. Jestem bardzo zadowolona i juz myslę, żeby taka nabyć
Mama
Stasia (15.04.2006),
Róży (25.03.2009) i
Helenki (15.10.2011)
-
-
Chustonoszka
Ja uzywam i sobie chwalę Big Softies Nature Babies. To formowanki-kieszonki. W zestawie mają dwie wkładki, i można jeszcze coś wrzucić w kieszonkę. Ja używam z tylko jedną wkładką, bo mi w zupełności wystarcza na chłonność. Szybko schną i mają mikropolarek wewnątrz. Są w wersji z bawełny i z mikrofibry.
-
Dziękuję za odzew i pomoc pooglądałam formowanki jeszcze poszperam i poszukam okazji,promocji
Olik pewnie, że chcę zobaczyć
-
Chustofanka
-
Mam Flexi Tots bots ale ona bardzo długo schnie. (nawet do 3 dni
). Moim zdaniem najlepsze są formowane kieszonki. Sama regulujesz co jest w środku, ewentualnie nan noc dokładasz i jest ok.
-
Chustofanka
Te starsze flexi schły dłużej bo wkład był cały wszyty. Nowa wersja ma wyciągany częściowo wkład z takiej jakby kieszonki i ta wersja schnie migusiem
IMO najlepsza formowanka jaką mieliśmy.
Uprawnienia umieszczania postów