Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Chusta uniwersalna

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

ja rodziłam w sierpniu, a noszę od września.
    od samego początku mam jedną tkaną LL, nosiłam więc w ciepłe dni i bardzo mroźne (-15).
    podobają mi się inne chusty, ale tej bym nie zamieniła i dlatego mój stosik to cała jedna LL

Chustopróchno Awatar Paprotka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Ja też rodziłam w sierpniu Od początku nosimy się w elastyku LL i cały czas było dobrze Wydaje mi się, że nawet w lato noworodka i tak trochę bardziej trzeba otulać niż doroślejszego bobasa, a kolejne miesiące już chłodniejsze były, więc trzy warstwy elastyka jak znalazł A zimą, to już w ogóle Dopiero teraz na wiosnę czuję, że może być za ciepło, więc przerzucimy się na tkaną Polecam, bo na prawdę w elastyku jest bardzo wygodnie rpzez pierwsze miesiąće
    Francik (06.08.09), Antoniczek (10.04.11) (*23.05.12), Janko (23.01.14), Zeflik (12.09.15)

Zapraszam do galerii TUTAJ na handmade TUTAJ

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

No tak ale elastyk naprawdę może być w sierpniu za ciepły. Ja obstawiam tkaną, na początek jakąś naszą, Nati lub LennyLamb. Ewentualnie standardowego Hoppediza ew. Girasola. Wybierz kolorystykę, zawsze później możesz chustę sprzedać i wymienić na inną.

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustonoszka Awatar Dominique
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

całorocznie noszę w Nati pasiastej i jest OK

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

uwazam ze jedna chusta to za mało, jak jest w praniu, to trzeba w czyms nosic... wiec dwie wydaja mi sie absulotnym minimum..
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustomanka
    Miejscowość
    "Kozia Wólka" we Włoszech/Poznań

Domyślnie

Dzieki dziewczyny!!! Za szybka odpowiedz i w pewnym stopniu rozproszenie moich watpliwosci. Chcialam wstawic buziaczki, ale nie widze ich w emotikonie. Dzieki raz jeszcze!!! Przypuszczam,ze moje pytania beda sie pojawiac na forum z regularnoscia szwajcarskiego zegarka I oczywiscie życze wszystkim mamom, tatom i maluszkom Wesolych Swiat !

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów