ja rodziłam w sierpniu, a noszę od września.
od samego początku mam jedną tkaną LL, nosiłam więc w ciepłe dni i bardzo mroźne (-15).
podobają mi się inne chusty, ale tej bym nie zamieniła i dlatego mój stosik to cała jedna LL
Ja też rodziłam w sierpniuOd początku nosimy się w elastyku LL i cały czas było dobrze
Wydaje mi się, że nawet w lato noworodka i tak trochę bardziej trzeba otulać niż doroślejszego bobasa, a kolejne miesiące już chłodniejsze były, więc trzy warstwy elastyka jak znalazł
A zimą, to już w ogóle
Dopiero teraz na wiosnę czuję, że może być za ciepło, więc przerzucimy się na tkaną
Polecam, bo na prawdę w elastyku jest bardzo wygodnie rpzez pierwsze miesiąće
![]()
No tak ale elastyk naprawdę może być w sierpniu za ciepły. Ja obstawiam tkaną, na początek jakąś naszą, Nati lub LennyLamb. Ewentualnie standardowego Hoppediza ew. Girasola. Wybierz kolorystykę, zawsze później możesz chustę sprzedać i wymienić na inną.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
całorocznie noszę w Nati pasiastej i jest OK
uwazam ze jedna chusta to za mało, jak jest w praniu, to trzeba w czyms nosic...wiec dwie wydaja mi sie absulotnym minimum..
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Dzieki dziewczyny!!! Za szybka odpowiedz i w pewnym stopniu rozproszenie moich watpliwosci. Chcialam wstawic buziaczki, ale nie widze ich w emotikonie. Dzieki raz jeszcze!!! Przypuszczam,ze moje pytania beda sie pojawiac na forum z regularnoscia szwajcarskiego zegarkaI oczywiscie życze wszystkim mamom, tatom i maluszkom Wesolych Swiat !
![]()