Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: Przerasta mnie to, pocieszcie...

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar marza
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Marcy,moze spróbuj się bujać wkładając maluszka do kieszonki.Deliktane ruszaj biodrami,uginaj kolana..uspokoiii to synka trochę,a spokojny synek to i mama spokojniejsza
    Co sprawia Ci najwiecej problemów w dociąganiu kieszonki ?
    Jak dobrze dociągniesz,to w którym miejscu uciska Ciebie chusta?Pod pachami,przy szyi?
    Ostatnio edytowane przez marza ; 02-04-2010 o 14:17
    Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
    Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®

Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB

Chusty tkane Little Frog

Chusteryczka Awatar marcy
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marza Zobacz posta
    Marcy,moze spróbuj się bujać wkładając maluszka do kieszonki.Deliktane ruszaj biodrami,uginaj kolana..uspokoiii to synka trochę,a spokojny synek to i mama spokojniejsza
    Co sprawia Ci najwiecej problemów w dociąganiu kieszonki ?
    Jak dobrze dociągniesz,to w którym miejscu uciska Ciebie chusta?Pod pachami,przy szyi?

najczęściej pod pachami - pomaga trochę wtedy obniżenie krzyża na plecach..
    a najtrudniesze dla mnie jest to, że jak już podociągam chustę, to całość idzie od razu w górę, mam wtedy wrażenie, że mały powinien byc niżej, a nie mam pomysłu jak to zrobić....
    myślę że jeszcze kilkanaście prób i jakoś do tego dojdziemy, ale dziś mam strasznie słaby dzień stąd ten dół...
    chyba małemu na 2 dni odpuszczę i sobie bo jest dopiero po wirusówce jelitowej i chyba jeszcze brzuszek go boli i w ogóle jest bardzo niespokojny i marudny - po prostu poczekam na lepszy moment...

Uprawnienia umieszczania postów