Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Do uzywajcych wielo w zlobku.

Chustomanka Awatar mama-donna
    Miejscowość
    Dania-Løsning, Polska-Kędzierzyn-Koźle/Nysa

Domyślnie Do uzywajcych wielo w zlobku.

Z gory przepraszam za brak polskich znakow ale inaczej w tej chwili nie moge pisac

Mam pytanie do mam dajacych wielo do zlobka. Ile razy przewijaja wasze dzieci?

Moja mala jest w tzw. domowym przedszkolu z czworka innych dzieci i przez 8 godzin jest przewijana 5 razy. Mi sie to wydaje za malo, ale sie nie dziwie, bo jest jeden opiekun na 5 dzieci w wieku od 1 do 3 i sam musi wszystko wokol dzieci zrobic.

Chodzi o to, ze pieluchy wracaja mokrusienkie. Wczoraj przeciekla bambusowa CP i obawiam sie, ze te co dalam dzisiaj tzn. kieszonki PUL z 3warstwowymi wkladkami bambusowymi nie wydola wcale.

Pytanie mam. Jakie wy dajecie pieluchy i jak duzo zuzywaja?
    Julia 26.02.2010 Miron 16.03.2013

Chusteryczka

Domyślnie

tu jest wątek o wielo w żłobku: http://chusty.info/forum/showthread....5%BC%C5%82obek

jeżeli chodzi o czeste zmiany, to od 8 - 14/15 pieluszka zmieniana jest 2/3 razy, więc w Twoim przypadku 5 razy to wcale nie mało IMO. poza tym u mnie chyba tak rzadko, bo Kostka z tego co wiem sama siedzi na nocniku
    Ostatnio edytowane przez peluche ; 03-03-2011 o 11:47 Powód: ort
    K. 2009M. 2012

Chusteryczka Awatar ovejablanca
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mama-donna Zobacz posta
    Z gory przepraszam za brak polskich znakow ale inaczej w tej chwili nie moge pisac

Mam pytanie do mam dajacych wielo do zlobka. Ile razy przewijaja wasze dzieci?

Moja mala jest w tzw. domowym przedszkolu z czworka innych dzieci i przez 8 godzin jest przewijana 5 razy. Mi sie to wydaje za malo, ale sie nie dziwie, bo jest jeden opiekun na 5 dzieci w wieku od 1 do 3 i sam musi wszystko wokol dzieci zrobic.

Chodzi o to, ze pieluchy wracaja mokrusienkie. Wczoraj przeciekla bambusowa CP i obawiam sie, ze te co dalam dzisiaj tzn. kieszonki PUL z 3warstwowymi wkladkami bambusowymi nie wydola wcale.

Pytanie mam. Jakie wy dajecie pieluchy i jak duzo zuzywaja?
    jak Kasia chodziła do żłobka to na 8 godzin bywało, że były 3 pieluchy przebrane tylko (tak w której przyszła + 2)...5 to nie jest tak źle
    ale zawsze można poprosić o częstsze zmiany, nie? ja tak zrobiłam i podziałało

Chustomanka Awatar mama-donna
    Miejscowość
    Dania-Løsning, Polska-Kędzierzyn-Koźle/Nysa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peluche Zobacz posta
    tu jest wątek o wielo w żłobku: http://chusty.info/forum/showthread....5%BC%C5%82obek

jeżeli chodzi o czeste zmiany, to od 8 - 14/15 pieluszka zmieniana jest 2/3 razy, więc w Twoim przypadku 5 razy to wcale nie mało IMO. poza tym u mnie chyba tak rzadko, bo Kostka z tego co wiem sama siedzi na nocniku
    Dzieki za linka Moja wina, ze nie poszperałam
    Julia 26.02.2010 Miron 16.03.2013

Chustofanka Awatar Pastela
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

u nas też schodzily max 2 pampersy...
    Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.

Uprawnienia umieszczania postów