Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: na szczęście miałam chustę :)

Chusteryczka Awatar djdag
    Miejscowość
    Poznań/Kiekrz

Domyślnie na szczęście miałam chustę :)

jechałam dziś z dziewczynami zawieźć Agatkę do przedszkola, musimy przejechać przez las. Nagle w środku lasu coś zaczęło stukać, pukać, zaczęłam szukać miejsca, żeby zjechać i jak zjeżdżałam to buch! - dym spod maski. Złapałam za torbę, Agacie kazałam się szybko wypinać, ja złapałam za Martę i w te pędy z samochodu. Na szczęście w torbie była Anka, więc zamotałam ją na szybko, tak jak dałam radę z uciekającą Martą (a droga b. ruchliwa) i jedno dziecko było unieruchomione, drugie wpadło w lekką histerię. Zadzwoniłam do sąsiadów, czy nie będą zaraz jechać do przedszkola i jechali A sąsiad myślał, że mu robię żart prima-aprilisowy. Jakby nie było sąsiadów, to byśmy poszły na autobus. Bez chusty bym się zarąbała z 12 kg na rękach. Droga jest zbyt niebezpieczna, żeby puścić Martę nawet za rękę.

No i jeszcze wnioski - jednak nosidło prędzej bym zamontowała na sobie, chustę zawiązałam byle jak (Marta mi uciekała) i teraz bolą mnie ramiona.

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

no to masz rewelcyjny argument w rozmowie z M.
    Jak Ci daje płonący w trakcie jazdy samochód, to obowiązkowym wyposażeniem musi być nosidło

ChustoTata Awatar mucha
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djdag Zobacz posta
    Złapałam za torbę, Agacie kazałam się szybko wypinać, ja złapałam za Martę i w te pędy z samochodu. Na szczęście w torbie była Anka, więc zamotałam ją na szybko, tak jak dałam radę z uciekającą Martą (a droga b. ruchliwa)
    Jak powiedziałaś sąsiadowi, że w torbie wiozłaś Ankę to nic dziwnego, że pomyślał, że go nabierasz
    http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
    http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek

Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)

Chusteryczka Awatar djdag
    Miejscowość
    Poznań/Kiekrz

Domyślnie

no coś Ty, Mucha, z takich rzeczy zwierzam się tylko na tym forum

Chusteryczka Awatar Sroka
    Miejscowość
    na polnoc od Monachium

Domyślnie

Musze przyznac ze z ta Anka w torbie to tez mnie przez sekundke ogromne zdziwienie ogarnelo

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sroka Zobacz posta
    Musze przyznac ze z ta Anka w torbie to tez mnie przez sekundke ogromne zdziwienie ogarnelo
    ja pomyslalam ze miałas po prostu onbaga i na nim posadzilaś dziecię

Uprawnienia umieszczania postów