Dołączam się i ja!!
Jesteśmy z Leonem szczęśliwymi posiadaczami przecudnego okazu SAWANNA. I tutaj ze wstydem muszę przyznać że mamy je już od dawna, ale z powodu rodzinnych perturbacji, kolejnej przeprowadzki do kolejnego kraju a później chronicznego braku internetu - mamy spore opóźnienie w relacji!
Hybrydę widziałam na zdjęciach zanim ją otrzymałam. Jednak to co zobaczyłam NA ŻYWO przerosło moje wszelkie oczekiwania. Jako magister sztuki mogę śmiało powiedzieć że jest to swoiste DZIEŁO SZTUKI. Pięknie uszyte, misternie zaprojektowanie, z wykorzystaniem cudownych materiałów o niesamowitej kolorystyce. Niepowtarzalne, niebanalne, po prostu piękne wzory - to moim zdaniem główna cecha produktu DOUX DOUX.
A jak się nosi? No ba! Nosi się świetnie! Szczególnie podoba mi się pas biodrowy z klamrą, ma fajną grubość i szerokość - stabilnie opiera się na biodrach. Nie ma mowy o "wpijaniu" albo zbytniemu poluzowaniu. Zauważylam też, że nawet w wysokich temperaturach, jakość materiału zapobiega "mokrym plamom" - które w innych nosidłach pojawiały się od razu pod pasami Mój chłopinek jest drobny, więc hybrydka posłuży nam jeszcze na długo Z czego oboje niezmiernie się cieszymy !!!

Dziewczyny, jesteście niesamowite! Gratuluję Wam przede wszystkim pomysłowości i pracowitości przy realizacji projektów! I trzymam kciuki za rozwój!

Mała relacja zdjęciowa: