Pokaż wyniki od 1 do 20 z 59

Wątek: nosidło doux - doux

Mieszany widok

Chustoguru Awatar mama_na_szóstkę
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Zosina, toć Ty wczoraj dopiero je dostałaś dziękujemy ślicznie za tą wyczerpującą recenzję. jak Ci coś jeszcze przyjdzie do głowy jak "se" ponosisz, dopisz proszę.

ja może wyjaśnię w kwestii podszewki - śliskość bawełny jest przypadkowa ale jeśli pomaga - to rewelacja. mandarynkowa tkanina, która przeważa w nosidle Zosinejmamy jest dosyć gruba i mocna. przy trzech warstwach i mandarynkowej podszewce dziewczyny mogłyby się zapocić, stąd decyzja o cienkiej bawełnie po stronie wewnętrznej. a że tak fajnie kontrastują, to już inna bajka

jeszcze raz bardzo dziękujęmy i mamy nadzieję, że to nie koniec owocnej współpracy
    mama_pięciu synów i córeczki od szesnastu lat na forum Doux-Doux znów na HM Sklep

bydzia
    Guest

Domyślnie

no to czas na recenzję )) mamy śliczne
    http://doux-doux-doux-doux.blogspot....-premiera.html

i jesteśmy zachwyceni - zapina się właściwie samo, nawet na płaszcz z przodu spokojnie daję sobie sama radę ) nosi jak marzenie - a mój Zbyś ma prawie 13 kilo więc klopsik zacny )
    nawet mój sceptyczny mąż "po co Ci kolejna chusta" z zadowoleniem mruczy "widać, że porządna robota" )

wszycie kaptura w środek i gumeczki aby pasy nie dyndały wprawiły mnie w osłupienie z zachwytu ))

serdecznie polecam )) niech Was nie zniechęca długa kolejka, czasem warto poczekać na coś wyjątkowego - i doux doux to właśnie taki diamencik )

mina głównego recenzenta, czyli Zbysia mam nadzieję mówi wszystko )

Domyślnie

Bydziu, piękne dzięki :*
    Za wszystkie uwagi bardzo dziękujemy.
    Dopisujcie się Kochani, czekamy na wszystkie informacje zwrotne. I na zdjęcia Doux-Doux w akcji! Strasznie jesteśmy ich ciekawe
    moje miejsce wirtualne Petit bon ton

Uprawnienia umieszczania postów