mama_trójki Dziękuję!
Nie miałam serca ciągać Kai w taki upał z Huty środkami komunikacji miejskiej![]()
Mam nadzieję dotrzeć w przyszłym tygodniu.
Również byłoby mi miło poznać osobiście.
mama_trójki Dziękuję!
Nie miałam serca ciągać Kai w taki upał z Huty środkami komunikacji miejskiej![]()
Mam nadzieję dotrzeć w przyszłym tygodniu.
Również byłoby mi miło poznać osobiście.
Agnieszka - kobieta, żona, mama dwóch uroczych dziewczynekwww.melkaj.blogspot.com
mei tai-e, chusty kółkowe
a ja gapa nie skorzystalam z okazji i nie przymierzyłam - no po prostu cala ja ... Winnie - przynies go jeszcze za tydzien co ?Zamieszczone przez mama_trójki
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
Lola, jesli całe spotkanie latałaś przy motaniu jak z motorkiem (tak było wtedy, gdy my dotarlismy), to kiedy Ty bidulko miałaś mierzyć?Zamieszczone przez lola_22
kurczę, gdyby nie te cholerne dojazdy, też bym przyjechała
![]()
może którejś mąż jest kierowcą - czy wszedł ostatnio przepis, ze nie wolno wozić busami matek z dziećmi? od sześciu lat, odkąd mieszkam na zadupiu, jeżdżę do Krk czym popadnie, ale dopiero od tego roku jestem zostawiana na przystanku razem z dziećmi. dawniej jeździłam z wózkiem i były fochy, ale nie do tego stopnia. teraz jak jadę to najmłodszy przyklejony, więc jakby go nie było, wrrr...
A to ja też jestem bardzo zainteresowana. Za tydzień mam jechać do Miechowa i mam zamiar wybrać się z Jankiem do Krakowa. Rok temu nie było żadnych problemów. Na trasie Rabka-Kraków też nie.Zamieszczone przez mama_trójki
A miętek przecudnyPięknie musieliście razem wyglądać - tak w całości - bo na zdjęciu tak właśnie wyglądacie
![]()