Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: 28.03 Półmaraton Warszawski

Chustomanka
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie 28.03 Półmaraton Warszawski

Podczas biegu spoglądałam wyluzowana na kibiców i przechodniów. Widziałam na pewno przed linią mety Tatusia w chyba zielonej papryczce i Mamę w czymś żółtym, a jeszcze na trasie, chyba przed Mostem Świętokrzyskim maluszka pod czarną kurtką do noszenia. No i oczywiście kilka wisiadeł.
    A jeśli ktoś widział Tatę z bardzo dziwnie założoną manducą - to był, niestety, mój mąż Naprawdę nie wiem, jak mu się udało to tak założyć.
    Aga,

mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

to żółte to był Storcz Vicky ) a w nim ja i Gaja.. biegł mój Tata. Ty rzeczywiscie byłas wyluzowana.. biec i rozglądać się dookoła i szczegóły zauważać! chyle czoła !!!
    (a pupke miałysmy dobrze wpadniętą? hihi)
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustomanka
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

No wiesz, są szczegóły i szczegóły
    Hmm, dupkę chyba mi nieco przysłoniła Twoja kurtka, a poza tym wiesz, ta prędkość nie pozwalała aż tak się przyglądać.
    Gratuluję Taty!
    Aga,

mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)

Chustomanka Awatar martajotka
    Miejscowość
    podpoznańska Szreniawa

Domyślnie

my bylismy ale na maratonei poznańskim .
    I dośc krótko w miętku bo młody się wyrywał, tak bardzo chciał z Tata przebiec metę co uczynił i otrzymał medal

http://www.maratonczyk.pl/Galeria/po.../img_1527.html - czyli jak Młody ukończył pólmaraton
    Ostatnio edytowane przez martajotka ; 30-03-2010 o 23:07 Powód: dodanie zdjęcia
    Marta, mama świetnych dzieciaków: Igora i Ani

W Poznaniu też nosimy!

Nasz wytapetowany świat

Uprawnienia umieszczania postów