... jestem podeksctowana jak kiedyś,juz prawie zapomniałam jaka to radość jak zawitają niebieskie pudełka....
ale po kolei....
zastałam je po powrocie z pracy
![]()
... jestem podeksctowana jak kiedyś,juz prawie zapomniałam jaka to radość jak zawitają niebieskie pudełka....
ale po kolei....
zastałam je po powrocie z pracy
![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
ale drżąca ręka
a w pudełkach..... vogel rubin/gold z jedwabiemi feuer fische
dopiero widze jakie kiepskie foty wyszły, na razie z wrażenia baterie mi siadły w aparacie... jutro podmienię![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
bardzo malarskie te foty![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Firefishe i jedwabne skowrony?Czy skowrony welniane?
No, no, noooo .....
Na bogato moja droga
Na obiad rybki , na deser ptaszki??
fajnie, zazdroszcze - szczególnie ptaszków![]()
No, zdjecia PO-WA-LA-JA-CE!
Chusty pewnie tez...?
Czekamy z drzeniem na dalsze fotorelacje!![]()
to jedwabne ptaki (rok na nie polowałam), wełniane idą (oszalałam, wszystko przed doły ciązowe), czekam jeszcze na Didkowego Simona.
zdjecia w akcji dopiero po pojawieniu się człowieka na świecie, bo starszak nie da się juz pojmac do chusty. lepsze foty - niebawem
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
A ile % jedwabiu mają ptaki?
tylko 30![]()
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
piękne, bardzo moje kolory![]()
Jedwabne ptaki sa boskie i cudnie nosza,wiem bo tez mam![]()
GratulujeTeż mam TE 2 pudełka
![]()
Piękne!!
Ja wczoraj dostałam dwa niebieskie pudełka - amonity papajowe i kobalta. smaczne, ale gdzie im do jedwabnych ptaków...
Julka 2001, Zosia 2007