Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Głowa boli a pieluchy nie wybrane, pomocy!

Mieszany widok

Domyślnie Głowa boli a pieluchy nie wybrane, pomocy!

Naprawdę próbowałam doczytać, siedzę od rana i głowa mnie juz boli, a konkretnej rady dla siebie znaleźć nie mogę
    chyba za duzo tego,
    przyjmę każdą poradę naprawdę, chodzi mi o coś co się sprawdziło, mogę kupić różne pieluszki, które doradzicie,
    mam w domu dwumiesięczną księżniczkę ważącą ponad 4 kg, do tej pory nosiła pampersy, ale chce się przerzucić na wielorazówki, teraz zużywa ok. 5-6 pieluch dziennie,
    pomóżcie, jaką firmę, jaki rodzaj pieluch najlepiej się sprawdzi,
    z góry dziekuję za każdą pomoc

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

Ja bym kupiła na zasadzie jedną taką a drugą śmaką. I formowanę i kieszonke i otulacz, który sprawdzi się do formowanki i do tetry. I tak będziesz wiedziała ci Wam pasuje najbardziej!

Chusteryczka
    Miejscowość
    Kraków \ śląsk

Domyślnie

Jak Piotruś był mały to używałam tylko otulacz + tetra lub otulacz + formowanka.
    A teraz w domu ma trenerki a na spacery to fuzzi lub itii bitti. I muszę przyznać,że jednak kieszonki i pieluchy aio są dla mnie wygodniesze.
    P(III 2008), T(XI 2011), R(*III 2014), B (III 2018)

Chusteryczka

Domyślnie

Z własnego doświadczenia powiem próbować wszystkiego i będziesz wiedziałą co dla ciebie i dziecka jest najlepsze.
    Machma post wyżej pisze że woli kieszonki i AIO a ja wolę wełniane gacie tj. storchenkinder + tetra, babmbusowe wkładki itd. NOi mój osobisty szmergiel na naturalność - PULe mnie tak nie kręcą, wole wełnę ale używam PULi na wyjśćia

Chustomanka

Domyślnie

najprościej
    tetra, formowanki + otulacze pul, wełna w domu
    kieszonki z polarem od pupy na wyjścia

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Ja kupiłam 3 kieszonki, 2 formowanki, 1 otulacz, 1 AIO... próbuję wszystkiego po trochu i już widzę, że wolę otulacz z formowanką niż kieszonkę, w przeciwieństwie do mojej przyjaciółki, która tylko kieszonki.... każdy woli po swojemu.

Uprawnienia umieszczania postów