Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 26

Wątek: Pytanie zastanawiającej się :)

Chustomanka Awatar milaku
    Miejscowość
    między Bydgoszczą a Toruniem

Domyślnie Pytanie zastanawiającej się :)

Z pieluchami wielo jeszcze nie zaczełam przygody. Na razie ciągle się wczytuję w temat, rozglądam, zastanawiam, uczę, no i czekam na pierwszą dzidzię Wciąż nie wiem, czy się bedzie dość odwagi, czasu, umiejętności, żeby w to wejść Śledzę wątki tutaj, śledze bazarek i allegro. Ciągle się zastanawiam, co można wybrać na początek, z czym poeksperymentować. I właśnie na allegro znalazłam takie pieluszki: http://www.allegro.pl/item971764687_...ee_tygrys.html
    I chciałam podpytać, co o nich myślicie. Bo to chyba żadna z tych firm, które mi się obijają tu o uszy Polecacie?

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

ale super pielucha
    moze tez sie skusze...?
    dla mojego tygrysa, hehehe
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

ja mam bardzo podobne, albo takie same?? zakupione na allegro tylko od farfaliny, więc nie mam pewności, czy to to samo. Ale te moje są super!
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

No właśnie tez zamówiłam, i czekam
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Tanie jak na minkee, więc jeśli się sprawdzają, to super okazja! Tyle, że to one size, więc jak wszystkie one sizey może nie być dobra dla noworodka.

Chustofanka Awatar reniason
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja właśnie też mam podobne kupione u farfaliny i polecam bo są bardzo dobre, chłonne i nic nie przecieka ani sie nie odciskają gumki tak jak w naught baby te moje mają naszywke z nazwą sunny baby.
    Renata mama Arusia 25.11.2007 i Urszulki 03.11.2009
    Kosmetyki Mariza

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

No dobra - tylko nie zabijcie, nie krzyczcie i w ogóle - to moja aukcje. Muszę dorobić do budżetu i już. Milaku - możesz kupić, obejrzeć i ewentualnie odesłać - tylko może poza allegro? (prowizja)

Chustofanka Awatar reniason
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mamamaria3 Zobacz posta
    No dobra - tylko nie zabijcie, nie krzyczcie i w ogóle - to moja aukcje. Muszę dorobić do budżetu i już. Milaku - możesz kupić, obejrzeć i ewentualnie odesłać - tylko może poza allegro? (prowizja)
    wiesz co ja to się cieszę że sprowadzacie takie fajne pieluszki i cena wychodzi przez pół niż te znanych firm a moim zdaniem jakość ich jest porównywalna do tych drogich
    a te pieluszki co sprzedajesz mają jakąś nazwę?
    Renata mama Arusia 25.11.2007 i Urszulki 03.11.2009
    Kosmetyki Mariza

Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

wiesz własciwie nie mają - tzn. maja metkę i wszystkim zainteresowanym ja wysyłam, ale to nie jest żadna firma. I to pewnie sa Chiny, mimo,że kupione w Anglii. Ale to "inna jakość" Chin jak porównuję z NB czy z babyland, ktore też sprzedawałam

jest tęcza i napis: Greevy Bunz a na innej jest Crazy momy - ale tylko na jednej! (chyba ja sobie zostawię )
    Jeżeli chodzi o noworodka to niebieska w białe kropeczki i cętki ma jeden żąd napek więcej niz pozostałe, regulacja jest trzystopniowa i z nich moża zrobić najmniejsze
    Ostatnio edytowane przez Mamamaria ; 27-03-2010 o 19:22

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mamamaria3 Zobacz posta
    A nie chcesz ujawnić się w dziale Reklama? Myślę, że kilka chętnych by się znalazło. I mogłabyś ominąć prowizję na allegro.
    Z tego, co kojarzę, Mama-japonka też sprzedaje w ten sposób, tzn. sprowadza i pokazuje to tutaj.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

może? Jakoś nie pomyślałam o tym, dzięki! Na razie jestem w "szoku biznesowym". Jeszcze raz - dziękuję!

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

ooooo...Mamamaria3 to Ty tak?
    wlasnie zakupilam u Ciebie tygrysa dla mojego Tygrysa, hehehe
    i chcialam jeszcze krowe...ale juz wykupili mi...buuuuu...

aha! i to ja do ciebie pisalam w sprawie tych aukcji co to sie nie otwieraja..t.ych wkladek-pieluszek flanelkowych...

zaraz napisze zreszta do ciebie pw
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chustomanka Awatar milaku
    Miejscowość
    między Bydgoszczą a Toruniem

Domyślnie

To chyba i ja się skuszę
    Tylko właśnie... krówki już nie ma...

Chustonówka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

no właśnie czy taka krówka jeszcze będzie?

Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

będdzie, ale po świętach - zamówiła i czekam. Jeżli któraś chce, to proszę info na priv - żebym znów za mało nie zamówiła!!!

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

A masz gdzieś fotkę tej krówki?

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewinka Zobacz posta
    Tanie jak na minkee, więc jeśli się sprawdzają, to super okazja! Tyle, że to one size, więc jak wszystkie one sizey może nie być dobra dla noworodka.
    No właśnie. Też się nad tym zastanawiałam, mimo regulacji napami coś co jest dobre dla 16 kg dziecka nie może super pasować na małą dupinkę 3 kilogramowego maleństwa.

Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

Mamusia Jasia: nie mam 3 kg w domu, żeby przymierzyć, a żałuję ale popolini stosowałam równocześnie u świeżourodzonego Nikodema i u 2,5 rocznego Jasia
    erithacus: mogę przesłać zdjęcia mailem, pisz na priv. Nie wiem czy aukcję jeszcze można zobaczyć

Chustomanka
    Miejscowość
    Kiedys B-stok teraz IT

Domyślnie

no to ja tak sobie pozwole napisac pare slowDziekuje tym co juz kupily ode mnie-jest mi milo ze Wam sie sprawdzaja i jestescie z nich zadowolone.Nowe pieluszki jeszcze do mnie niestety nie dotarly-stoja caly czas na granicy,takze wiec osoby ktore ustawily sie u mnie w kolejce po krowke i inne wzory prosze jeszcze o cierpliwoscJuz sama nie moge sie doczekac kiedy je wreszcie uwolniaMam nadzieje ze na dniach.

Uprawnienia umieszczania postów