Najgorsze jest to, że ta osoba to właśnie wiązanie mogła znaleźć w instrukcji, niestety noszenie przodem do świata w wielu instrukcjach elastyków się widzi
http://www.mobywrap.com/images/upload/lotus04.jpg
Najgorsze jest to, że ta osoba to właśnie wiązanie mogła znaleźć w instrukcji, niestety noszenie przodem do świata w wielu instrukcjach elastyków się widzi
http://www.mobywrap.com/images/upload/lotus04.jpg
Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
"Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
Exclusive Girasol chusty
handmade by Ola torby etc.
ED
no wlasnie, bo my tutaj zyjemy sobie w sielnkowym swiecie naszego forum, gdzie kazda glupota/niewiedza zostaje szybciutko naprostowana. i jak trafiamy na taki obrazek, to rece opadaja... tylko co tu zrobic, zeby te wszystkie "wiazania" wrzucane przez kogo popadnie do netu nie robily krzywdy dzieciom? ja mam to szczescie, ze jak tylko zaczelam motac dostalam mnostwo informacji od rzufika, i potem pogladowo (przez zdjecia) korygowalysmy moje motanie. ale wyobrazam sobie sytuacje inna. kupilam chuste, nie do konca wiem osochozi, szukam w necie, i trafiam na takiego koszmarka. ale skad mam wiedziec, czy to dobrze czy nie? za leniwa jestem zeby poszukac, i nosze jak pokazali? no nie wiem, ja to chyba mam za duzo oleju w glowie zeby nie sprawdzic, czy to w porzadku bedzie wiazanie jak jakies widze... szkoda dzieciaczka![]()
Mnie już nic nie zadziwia, od kiedy trafiłam na TBW - tam możesz pokazywać, jak nosisz przodem do świata, a dziewczyny jedynie pochwalą, że dziecko piękne
Takie "wyluzowane" te hamerykanki![]()
ja tak offtopowo...
Meto gratuluje! wlasnie zauwazylam suwaczek!
a nie mowilam, ze z ta kawa bylo cos na rzeczy
przepraszam, cos mi zjadlo polskie znaki.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
przykre to jest, ja właściwie nigdy jeszcze nie spotkałam zachustowanego malucha, tylko wiszące w wisiadłach z wytrzeszczonymi z wysilku oczkami![]()
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza