Ty mi tu nie sugeruj dziewczynom że ja się obijam!Zamieszczone przez marmez
To się nazywa "jestem dobrym tatą" a nie "robię za mamę"!
Dziewczyny, ja chciałam żeby Marmez został mamą ale mi nie wyszło... on mnie pierwszy tak załatwił.
Ty mi tu nie sugeruj dziewczynom że ja się obijam!Zamieszczone przez marmez
To się nazywa "jestem dobrym tatą" a nie "robię za mamę"!
Dziewczyny, ja chciałam żeby Marmez został mamą ale mi nie wyszło... on mnie pierwszy tak załatwił.
] .. ...o o
. .....( -- )............ ... Doradca Akademii Noszenia
... /\( , , )/\
^^ ^^ ^^ ^^ ...... Teorie przemijają, żaba zostaje.
Rufin - 20.04.2008,...Inga - 13.07.2012
e-damski.pl - chusty Baby-Doo i LennyLamb
wymianka eko
no było już na forum o myciu samochodu płynem z orzechów piorącychZamieszczone przez marmez
![]()
właśnie mnie naszło - może mojego M. też tu wciągnę - codziennie się dopytuje, czy są jakieś komentarze do naszych zdjęć...
OT: marmez, a ty meczu nie oglądasz?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czy przerwa jest?
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Jeeeeeeej!!!!! Już jesteś moim idolem!... Ridibunda nie bij
Witamy serdecznie i mam nadzieję, że się rozgościsz na dłużej. Czasami przydaje się męski punt widzenia.
Przypominam, że jest już chyba jeden zachustwany tata na forum, mąż Kasi z chustomanii![]()
...jest jeszcze mój mąż, ale kłótliwy, parę razy się wypowiedział i już go to nie bawi![]()
...:::ala mama gosi prędko urodzonej 10 lipca 2007:::...
Ucz go ucz. Mam nadzieje, że się nie zniechęci początkowymi, ewentualnymi trudnościami :)Zamieszczone przez mama_frania
Jak ma to coś pomóc, to możesz pokazać więcej moich fotek:
No to chyba już dosyć tej autoreklamy :P
"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" Mark Twain
Rufin 20.04.2008, Inga 13.07.2012
Wilkie dziękiZamieszczone przez Jazzoo
Stały status też bardzo mi odpowiada, nie będę musiał pisać postów tylko po to by skoczyć do następnej rangi
Tak, czytałem, ale płyn do mycia a wosk to nie to samo,Zamieszczone przez mart
to jest zdecydowanie coś innego
![]()
Meczu nie oglądam, bo to "piłka nożna" a mój punkt widzenia nie jest aż tak męski bym lubił piłkę, a już w ogóle oglądać.
Za to jak będą transmisje zturnieju klasyfikacyjnego na Olimpiadę sportów umysłowych to będzie mnie trudno od komputera odciągnąć (żeby tylko Rufin dużo spał =] ) o transmisjach z samej olimpiady to już nie wspomnę, choć tam mało prawdopodobne by Polaków transmitowali![]()
"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" Mark Twain
Tak, tak piękny jesteś i masz wspaniałe mięśnieZamieszczone przez marmez
alawuwu nie biję, ja tam mam tego rozśmieszacza w domu na stałe![]()
] .. ...o o
. .....( -- )............ ... Doradca Akademii Noszenia
... /\( , , )/\
^^ ^^ ^^ ^^ ...... Teorie przemijają, żaba zostaje.
Rufin - 20.04.2008,...Inga - 13.07.2012
e-damski.pl - chusty Baby-Doo i LennyLamb
wymianka eko
Witaj chustotato.
Ridibundo masz przechlapane teraz mąż pozna wszystki Twe sekrety i ceny chust .
Fotogeniczny jesteś.![]()
Podoba mi sie Wasza kółkowa, która to?
Nika sierpien 1996
Miosz listopad 2007
Zamieszczone przez agrescik
Z dala trzymać tych faceów co ich jeszcze nie znają, bo się może rozwodami skończyć
JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
http://jama-jujamy.blogspot.com/
![]()
Oj będzie się działoTeraz trzeba uważać co się pisze, bo facet czyta hihihi
Witaj Chustotatoa zdjęcia muszę pokazać mojemu M, bo fajne. Może wreszcie zacznie nosić małego.
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
ja tam się cieszę, że forum sie robi "unisex", bo taki mężcyzna na pokładzie często studzi babskie emocje i histerie![]()
A i miło będzie poznać męski punkt widzenia![]()
Tak czy inaczej, witaj Chustotato!![]()
Live, Love, Enjoy Life! Always.
Witamy, witamy!
Grasz w go? Ja jestem fanatyczka gier planszowych, nie mam niestety zaprzyjaźnionych współfanatyków. Na szczęście dzieci rosną...![]()
Męskie towarzystwo będziesz miał już wkrótce. Moja połowa musi wreszcie przestać logować się na moją skrzynkę i czytać moje wiadomości!!![]()
Kasia, mama Szymka (31.08.1998), Zosi (18.05.2003), Mani (29.05.2006) i Franka (21.03.2008)
Doradca Noszenia ClauWi®, certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
www.kolebkanatury.pl
Witamy ChustoTate
Moze tez mojego antyforumowego Niskiego przekonam??
Tylko nasza stronka jest u niego w pracy zablokowana, a po pracy zadko do kompa siada:/
ale moze uda sie go przekonac
Przyda sie tutaj Meski punkt widzenia![]()
Amelka 07-09-2007
Olaf 21-10-2012
Ogólnie gram w go i w sumie tylko w go, choć nie grałem od turnieju w lutym ;) A nie gram, bo przez neta mnie nie bawi, w Szczecinie klubu nie ma (w poznaniu był). Znam co prawda tutaj jednego gościa, który by chętnie pograł, ale mieszka strasznie daleko. :(Zamieszczone przez czteryszczęścia
![]()
Fajnie że przyłaczyłeś się do nas![]()
Mój męzus co prawda również chustuje ale jest antyforumowy.
Nie wiem dlaczego faceci tak mają
Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)
Serdecznie witam chustotatę! Mój też się do forum przekonać nie da, ale chyba najważniejsze że nosić lubi
A marmez to piękny przykład dla tatków nienoszących....pokazywać im zdjęcia i przekonywać!![]()
Szymon - moje kwietniowe słońce
Wyglada na to,ze marmez taki sam fanatyk jak rodibunda i on pewnie zonke na nowe nabytki namawiaZamieszczone przez agrescik
![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)